Vural, AK Parti'yi bitirdi

Vural, AK Parti'yi bitirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Oktay Vural, AK Parti'nin iktidar olma devrinin bittiğini iddia ederek, bütün dünyanın bunu böyle algılaması gerektiğini savundu.

MHP'li Vural: AK Parti'nin iktidar olma devri bitmiştir

Beraberindeki parti heyetiyle birlikte Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'ni ziyaret eden Vural, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'nin, ''2011 seçimlerinde MHP barajı aşamayacak'' açıklamasının hatırlatılması üzerine MHP'li Vural,, ''Çok komik oluyorlar. Seçimlerde Hanya'yı Konya'yı görecekler. Milliyetçi Hareket Partisi'nin nefesini enselerinde hissediyorlar. Bozkurdun nefesi enselerinde olacak her zaman. Korkunun ecele faydası yok. İnşallah bu seçimlerde hesaplaşacağız. Cumhuriyetimizle, milli kimliğimizle hesaplaşanlarla bir hesabımız olacaktır. O hesabı da 2011 seçimlerinde keseceğiz.'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın devamlı MHP'yi hedef aldığını söyleyen Vural, ''Rize'den sesleniyorum Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a. 2011'de bir jübile yaptırıp emekliliğini temin edeceğiz. Bütün anketler onu gösteriyor. Kendilerinin yaptırdığı anketlerde de MHP'nin nefesini enselerinde hissettiklerini görüyorlar. Onun için korkunun ecele faydası yok. Sandıkta bütün bunlarla bunları söyleyenlerle görüşeceğiz. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan neden MHP'ye saldırıyor. Mertçe bir çağrıda bulunmak istiyorum. Kendilerinin yaptırdığı anketlerde MHP'nin puanlarını da açıklasınlar. Son zamanlarda anket açıklamıyorlar. Biz anket ve manşet partisi değiliz, MHP milletin partisidir'' diye konuştu.

Etiketler :