Wederson Trabzonspor'a mı?

Wederson Trabzonspor'a mı?

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da gözler Fenerbahçe'nin sol kanat oyuncusu Vederson'da. Trabzonspor transfer için Fenerbahçe Kulübü ile görüşüyor.

 

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da, kulüp genel saymanı Mahmut Aksu'nun Wisla Krakow'un stoperi Arkadiusz Glowacki'nin transferi için Polonya'ya gittiği bildirildi.

Dün gece Polonya'ya giden Mahmut Aksu'nun 31 yaşındaki futbolcunun bonservisi için Wisla Krakow kulübü ile masaya oturacağı ve birkaç gün içinde bu transferdensonuç alınabileceği belirtildi. Stoper arayışını Glowacki ile çözmeyi planlayan bordo-mavili takımın forvet oyuncusu konusunda önceliği ise Hollanda'nın Ajax Kulübü'nde forma giyen ve bonservi elinde bulunan Marco Pantelic'e verdiği kaydedildi.

Bordo-mavili kulübün Pantelic'in menajeriyle ön görüşme yaptığı ve Glawocki transferinin ardından bu oyuncununtransferininsonuçlandırılmaya çalışacağı belirtildi.

Pantelic'in menajerininin yüksek bir fiyat talep etmesine karşın futbolcuya bonservis bedeli ödenemeyecek olması nedeniyle bordo-mavili yönetimin bu transfer için görüşmelerini sürdüreceği öğrenildi.

Bu iki oyuncu konusunda İtalya, İngiltere ve Almanya kulüplerinin de devrede olduğu, ancak bordo-mavili kulübün bu transferleri bitirmeye çalıştığı kaydedildi.

Pantelic'in olmaması halinde ise Nikica Jelavic'in transferi için görüşmelerde bulunulacağı ifade edildi.

-VEDERSON GÖRÜŞMESİ-

Trabzonspor'un Fenerbahçe'nin sol kanat oyuncusu Vederson konusunda da Fenerbahçe Kulübü ile görüştüğü bildirildi.

Vederson'un sözleşmesinin bitmesine karşın bordo-mavililerin, sarı-lacivertli kulübün bu futbolcu konusunda görüşünü aldığı kaydedildi.

Fenerbahçe yönetiminin futbolcu ile bir görüşme yapacağı, anlaşma gerçekleşmemesi halinde bordo-mavili kulübün bu transfer için harekete geçeceği belirtildi.

Etiketler :