Yâ Kahhâr!

Yâ Kahhâr!

Katil devlet İsrail, işgal ettiği topraklarda şimdi bir de terör estiriyor. Masum çocukları ve hamile kadınları katlediyor. Yâ Kahhâr!

Ya Rab! Kahhar ismin ile zalimleri kahreyle!

Ey Rabbimiz! dünyada ‘azgın’ diye nitelediğin kulların azgınlıklarını daha da ileriye götürüyor. Onlar yeryüzünü ifsada vermekten bir an bile geri durmuyor. Azgınlıkları Ümmet-i Muhammed’i canından bezdirdi.

Rabbimiz! Sen, “Hiçbir zulüm ve baskı kalmayıncaya ve din yalnız Allah’ın oluncaya kadar onlarla savaşın. Onlar savaşmaya son verecek olurlarsa, artık düşmanlık yalnız zalimlere karşıdır.” (Bakara/193) buyuruyor ve ümmete emrediyorsun. Ancak Ümmet suskun! Ümmet aciz!

Ya Rabbi! Ümmete bir uyanış bir diriliş ver! Yeryüzünü ifsada verenlerin zulmünü engelleyecek basiret ver! Ümmetin liderlerine feraset ve dirayet nasip eyle!

Ey Rabbimiz! ‘…“Biz zalimleri mutlaka yok edeceğiz.”’ (İbrahim/13) buyuruyorsun. Yarabbi! O zalimlerin zulümlerini yok et! Bugün yeryüzünün ifsattan kurtulmasını çok ama çok arzu eden biz kullarına yardımını esirgeme!

Rabbimiz! Yeryüzünü böylesine ifsada boğan, Müslüman kullarına zulmeden ve kendilerine ‘azmış’ diye hitap ettiğin İsraillileri Kahhar ismin ile kahr eyle! Kahr-ı perişan eyle! Rezil rısvay ve zelil ve sefil eyle! Ta ki hadlerini bilinceye kadar!..

AMİN...

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.