Yalçın Küçük'ten şeytan itirafı

Yalçın Küçük'ten şeytan itirafı

Odatv davasında savunma yapan Yalçın Küçük kendisine şeytan dedindiğini gururla açıkladı.

Odatv davasında savunma yapan Yalçın Küçük, ifade verdiği sırada savcı Zekeriya Öz'e, ‘Zekeriya bey görevden alınacaksınız’ yazılı kağıt verdiğini söyledi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada mahkeme başkanı ‘Yalçın beyi özledik’ diyerek, Küçük’e söz verdi.

TÜBİTAK’tan raporların gelmemesine sevindiğini ifade eden Küçük, “Çünkü davamızın bilirkişi raporlarıyla ilgisi yok.” dedi.

Mahkeme heyetine yönelik, “Bizi tanıyacaksınız. Kimi yargılıyorsunuz, onu görmelisiniz. Ceza davası budur. Bana 'kabadayı profesör' derler.” diye konuştu.

Türk ordusunda korgeneralinden erine kadar kendisine verdikleri ismin kabadayı profesör olduğunu söyleyen Küçük, “Bazılarına göre filozof, bazılarına göre, yazar, hukukçu, sağlıkçı, şairim. Benim için günümüzün Namık Kemal’i de diyorlar. Çok övünç verici.” ifadelerini kullandı.

Kendisine şeytan da dendiğini belirten Küçük, “Bir şeytanı da yargılayacaksınız. Onun için TÜBİTAK’a gerek yok. TÜBİTAK kurulduğu zaman ben danışmanıydım. Devlet Bahçeli asistanımızdı.” şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin kendisi için ‘Yalçın Küçük suçtur’ dediğini kaydeden Küçük, “Fiile değil faile ceza verilir. O nedenle bana ceza veremezsiniz.” dedi.

Soruşturma sırasında ifadesini alan dönemin savcısı Zekeriya Öz’e sorgu sırasında, “Ben kağıda yazdım, 'Zekeriya bey benim tutuklanmamı isteyeceksiniz' dedim. 'Bakın siz bu görevden alınacaksınız.' İddianameyi hazırlayan Cihan Kansız savcı da gitti.” diye konuştu.

CİHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.