YAREN GECESİNDEN VAZGEÇİP TÜRKMENLERE YARDIM GÖNDERDİLER

YAREN GECESİNDEN VAZGEÇİP TÜRKMENLERE YARDIM GÖNDERDİLER

Yaren gecesinden vazgeçtiler. Türkmenlere yardım gönderdiler.

Çankırı Kurşunlu Sivricek Köyü Derneği, her yıl mutat olarak yaptığı yaren gecesini bu yıl yapmadı, gece için harcayacakları parayı Türkmenlere yardım olarak gönderme kararı aldı. Dernek üyeleri her yıl olduğu gibi bu yıl da bir araya geldi. Ancak önceki yıllarda yaptıkları eğlenceli programı bu yıl yapmadılarDernek yetkilileri topladıkları paraları program masrafları yerine Deniz Feneri aracılığı ile Suriyeli Türkmenlere yardım olarak gönderdiler.

 

Sivricek Derneği Başkanı Şaban Gürbüz, her yıl yaptıkları yaren gecesini, ülkemizde ve etrafımızda yaşanan olumsuzluklar nedeniyle bu yıl yapmaktan vazgeçtiklerini, toplanan parayı Deniz Feneri aracılığı ile Türkmen kardeşlerimize göndermek istediklerini ifade etti.

 

Şaban Gürbüz, başka dernek ve kuruluşların da, benzer programlardan vazgeçerek, yapılan masrafı Türkmen kardeşlerimize veya başka ihtiyaç olan yardım konularına harcamalarının daha doğru olacağına inandığını söyledi.

 

Çankırı Kurşunlu Sivricek Köyü Derneği yetkilileri düzenlenen toplantıda, Suriyeli Türkmenler için topladıkları yardım paralarını Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt’a teslim etti.

 

Toplanan yardımlar Suriyeli Türkmenlere ulaştırılacak..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.