Yaşar Büyükanıt, Ergenekon'da gizli tanık oldu mu?

Yaşar Büyükanıt, Ergenekon'da gizli tanık oldu mu?

'Eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, Ergenekon davasında gizli tanık oldu mu?'... CHP'li Tanju Özcan'ın bu iddiasına Büyükanıt cevap verdi.

Genelkurmay eski Başkanı emekli OrgeneralYaşar Büyükanıt , CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan 'ın iddialarına katıldığı bir televizyon programında cevap verdi. 
 

 
Yaşar Büyükanıt, "Ana muhalefet partisinin bir milletvekili meclis kürsüsüne çıktı, yemin etmiş bu adam birisi kulağıma fısıldadı diyor Yaşar Büyükanıt gizli tanıkmış diyor. Ne tanırım ne ederim genç bir adam. Bunu söyleyen milletvekili. geçenlerde Yaşar BüyükanıtErgenekon gizli tanığı diyor. Ben onu tanımam.Ben diyorum ki bu yalan ve iftira." diye konuştu.
 
Kendisini Balyoz davasında mahkemenin tanıklığa çağırdığını belirten Büyükanıt, "Hukuk bu. mahkeme davet ederse gideceksiniz. salonda 350 kişi vardı. Hepsinin karşısına çıktım. Bu benim vatandaşlık görevim. Gizli ne demek?Ben Şemdin Sakık mıyım ya gizli tanık olacağım. Sen nasıl bana gizli tanık diye, bu yalan ve iftira değil mi? Buna kimsenin hakkı yok. Ben vatandaşım." ifadelerini kullandı. 
 
Milletvekili olmasının bir vatandaşa hakaret etmek için hak doğurmadığını belirten Büyükanıt, "Şerefli ol. Bana falanca şunu dedi de ben hesabımı o kişiyle göreyim." sözleriyle tepkisini dile getirdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.