Yaşar Büyükanıt, CHP'li vekili bombaladı

Yaşar Büyükanıt, CHP'li vekili bombaladı

Yaşar Büyükanıt gizli tanık mı? CHP'li vekilin bomba iddiasına cevap çok sert oldu!

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 4. Yargı Paketi'nin Meclis'te görüşülmesi sırasında önemli bir iddiada bulundu. Özcan, eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın Ergenekon davasında gizli tanık olduğunu öne sürdü.

İddianın muhatabı Büyükanıt'sa Milliyet Gazetesi yazarı Fikret Bila'ya konuştu.

İşte Büyükanıt'ın bomba iddiaya cevabı:

"Ben, bu iddiayı internette bu sabah (dün) okudum. Kelimenin tam anlamıyla şaşırıp kaldım. Emekli olduğumdan beri huzurlu bir emeklilik yaşayamadım. Benim hakkımda, eşim hakkında birçok iftira attılar. Yalan söylediler. Bunlarla uğraşmak zorunda kaldım.

Bir milletvekili, 53 yıl üniforma giymiş, hayatı Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, ülkesine, vatanına hizmetle geçmiş, Genelkurmay Başkanlığı yapmış biri için nasıl böyle düşünebilir diye hayret ettim. Bu tümüyle yalan ve iftiradır. Beni en çok üzen, bir milletvekilinin, benim gizli tanık olabileceğimi düşünmüş ve tereddüt bile etmeden gündeme getirebilmiş olmasıdır. Nefretle kınıyorum. Bu, bir milletvekiline yaraşır davranış ve siyaset yapma biçimi değil. İddiayı gündeme getiren milletvekili, bu iddiasını ispatla yükümlüdür, ispat edemezse müfteri durumuna düşecektir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.