Yattara 'hedefimiz şampiyonluk'

Yattara 'hedefimiz şampiyonluk'

Kaptan Yattara, "Bu sene şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz" dedi.

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Ibrahima Yattara, uzun bir sakatlık döneminin ardından 61 numarayla sahalara geri döndüğünü belirterek, "Bu sene her şeyimi sahaya koyup şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyorum" dedi.

Trabzonspor'un kaptanı Yattara, sezon sonunda sözleşmesinin biteceğin ancak burada şampiyonluk yaşamadan bir yere gitme düşüncesinin bulunmadığını söyledi. Yattara, Trabzon'da çok mutlu olduğunu belirterek, "Uzun bir sakatlık döneminin ardından tekrar sahalara döndüm. Hem de 61 numarayla oynamaya başladım. Kendi ülkemin milli takımına da yeniden seçildim ve ilk maçımda çok iyi oynadım. 8 yıldır buradayım. Trabzonspor'a ilk geldiğimde bu kadar kalacağımı hiç düşünmüyordum. Allah izin verirse burada devam etmek istiyorum" dedi.

"FATİH TEKKE DÜN BURADAYDI, BUGÜN BEŞİKTAŞ'TA"

Yattara, şampiyonluk için bu sezon takıma her şeyini vereceğini de belirterek, "Sözleşmem sezon sonunda bitiyor, bakalım ne olacak. Dün Fatih Tekke buradaydı, bugün Beşiktaş'ta. Yarın ne olacağını bilmiyorum. Yönetimle oturacağım ve görüşeceğim, anlaşma olursa seve seve kalacağım. Çok iyi çalışıyorum ve bu sezon şampiyonluk kupasını görmek istiyorum. Burada bir çok maça çıktım ve çok büyük mutluluklar üzüntüler yaşadım. Umarım sezon sonunda o çok istediğimiz kupayı kaldırırız" diye konuştu. Yattara, Pazartesi günü karşılaşacakları Sivasspor'un sürpriz bir takım olduğunu ancak kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

Etiketler :