Yazar Kabadayı’dan Küçük İş Adamı

Yazar Kabadayı’dan Küçük İş Adamı

Eğitimci Yazar Fatma Çetin Kabadayı’nın kırk ikinci eseri olan Küçük İş Adamı isimli Çocuk Romanı Zengin Yayıncılık’tan çıktı. “Okumadığım günü yaşanmamış sayarım” sloganıyla ilgi çeken kitap kapağında yazarın çocuklarının fotoğrafına yer verildi.

İLESAM üyesi ve habername.com'un yazarlarından olan Fatma Çetin Kabadayı'nın yazdığı ilkokul üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerine yönelik roman doksan dört sayfadan oluşuyor. Editörlüğünü yazar Fatma TÜRKDOĞAN'ın yaptığı, içerisinde Ressam Mehmet KIRANG tarafından çizilen on bir renkli resim bulunan kitap şimdiden minik okurların kalbini kazandı.

Yazar Kabadayı “Çocuk Gelişimi ve eğitimcisi olarak bu yaş seviyesi çocuklarında gördüğüm eksikliğe ben de katkı sağlamak istedim. Asıl amacım da çocuklara kitabı sevdirmek. İlk okurlarımız beğendi. İnşallah daha çok çocuğa ulaşır ve doğruluk dürüstlük gibi değerler eğitimimize katkı sağlayacak bu kitabı okumalarını sağlarız” dedi. Görev yaptığı Balıkesir İvrindi İlçesinde bütün okul kütüphanelerine de yazarın hediye ettiği kitabın boyutları 13,5&21, birinci hamur kağıt.

Yazar Kabadayı halen Balıkesir’de Milli Eğitime Bağlı bir anaokulunda müdür yardımcısı olarak görev yapıyor. Kabadayı, Küçük iş Adamı isimli çocuk romanının ilk imza gününün 24 Şubat tarihinde ANKARA Kitap Fuarı  İLESAM standında saat 14.00-16.00 arasında olacağını bildirdi. İsteyen okurlar, kitabı internet sitelerinden de temin edebilecek.

Kitap tanıtım bülteni ise şöyle:

Ferhat, dedesinden babasına kalan köstekli saatini arkadaşlarına göstermek için okuluna götürür ve eve geldiğinde saati bulamaz. Annesi ve babasının kendisine çok kırıldığına emindir. Babasına yeni bir saat alabilmek için planlar yapar. Kumbarasındaki parası yetersizdir. Ferhat bu sorunu halledebilmek için hangi yollara başvuracak? Ailesine söylediği yalanlar onu kurtarabilecek mi? Kardeşi sırrını saklayabilecek mi? Kimler ona yol gösterecek? Azim ve çalışkanlık onu amacına ulaştıracak mı?
Ferhat’ı tüm hatalarına rağmen seveceksiniz, o içinizden biri.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum