Yazar Kabadayı,İvrindi Müftüsü Ali Refik Demirel'i ziyaret etti

Yazar Kabadayı,İvrindi Müftüsü Ali Refik Demirel'i ziyaret etti

Eğitimci-yazar Fatma Çetin Kabadayı İvrindi İlçe Müftüsü Ali Refik DEMİREL’İ ziyaret ederek İmam-ı Rabbani Hazretlerinin hayatını anlattığı Bir Başka Vakit-Bir Aşka Vakit isimli romanını takdim etti.

Bir Başka Vakit romanını kaleme alış hikâyesini anlatan Yazar Fatma Çetin Kabadayı, “Bu romanı yazmak bana çok şey kazandırdı. Allah’a kul ve insan olarak eksiklerimizi tamamlamamız için ne kadar az çaba harcadığımızı ve vaktimizin ne kadar az olduğunu yeniden anladım,” şeklinde konuştu.

2012 Eylül ayında İvrindi Müftüsü olarak göreve başlayan Ali Refik Demirel bu ziyaretten memnun kaldığını dile getirerek “Romanınızı okumak istiyordum, duymuştum,” dedi.  İvrindi’deki Kur’an Kursları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Müftü Ali Refik Demirel,  “İlçemiz küçük ama oldukça faaldir. Merkez yatılı Kur’an Kurslarımız örgün olarak faaliyet göstermektedir. Bunun dışında Kur’an-ı Kerim öğrenmek isteyen belirli sayıda istekli öğrencilerimize de uygun şartlar oluşturularak ders verilmektedir. İnsan sevdiklerine hangi amaç için yaratıldığını hatırlatmak, onu korumak, kollamak ister. Biz de bunu elimizden geldiğince yapmağa gayret ediyoruz,” dedi.

Yazar Fatma Çetin Kabadayı günün anısına İlçe Müftüsü Ali Refik Demirel ile hatıra fotoğrafı çektirdi. “Müftümüzü tanımaktan onur duydum, kısa sohbetimiz esnasında birçok bilgi edindim, teşvikleriyle yeni ve faydalı kararlar aldım. İki yıl öncesine kadar Nevşehir İl vaizi olarak görev yapan kardeşim Mehmet Çetin’i de tanıyor olması beni gururlandırdı. Böylesine bilinçli, azimli bir insanın ilçemizde görev yapmasından İvrindi adına mutluyum," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.