Yazarımız Salim YILMAZ’ın Yeni Kitabı Yayınlandı. ENDÜLÜS’TE BİR GEZGİN

Yazarımız Salim YILMAZ’ın Yeni Kitabı Yayınlandı. ENDÜLÜS’TE BİR GEZGİN

Seyahat ettiği ülkeler hakkında gezi notları hazırlayan Seyyah, Seyahat Yazarı ve Eğitimci Salim Yılmaz İspanya, Portekiz ve Fas Gezi Notlarını içeren ikinci seyahat kitabı “ENDÜLÜS’TE BİR GEZGİN” yayınlandı.

Geçen yıl Orta ve Kuzey Avrupa seyahat notlarını içeren “ GRİ GÖKYÜZÜ Avrupa Gezi Notları” ile ilk seyahat kitabını yazan Salim Yılmaz’ın ikinci kitabı İspanya, Portekiz ve Fas gezilerinden oluşan “ENDÜLÜS’TE Bir Gezgin” 2023 yılının son ayında yayınlandı.

Gezdiği ülkelerden elde ettiği bilgi ve tecrübelerini yazan Salim Yılmaz, bizzat ziyaret ettiği mekanlardaki tecrübelerini detaylı bir şekilde kitabında yer vererek yurt dışı seyahat planı yapanların istifadesine sundu.

Kitabının önsözünde “Bir gezgin seyahatini anlatırken onu dinleyenler ya da yazdıklarını okuyanlar da onunla birlikte yolculuğa çıkmış gibi olmaktadırlar” ifadelerini kullanan Salim Yılmaz, küçük yaşlarda dünya klasikleri başta olmak üzere okuduğu kitapların da etkisiyle çocukluğundan beri içinde seyahat etme fikri ve isteği oluştuğunu dile getirdi. Üniversite yıllarından itibaren bireysel ve grup gezileriyle kazancının ve zamanının bir bölümünü seyahate ayırmaya başladığını ifade eden Salim Yılmaz, yurt içinde üç şehir dışında bütün şehirleri gezdi. Yurt dışında ise üç kıtada Kırk üç ülkeye seyahat etti.
Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yapan Salim Yılmaz http://www.habername.com internet sitesinde uzun yollardır köşe yazarlığı yapmaktadır.

ENDÜLÜS’TE Bir Gezgin kitabını http://fcr.com.tr/enduluste-bir-gezgin/ yayınevinden temin edebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum