Yazıcıoğlu'nu Bu uçak mı öldürdü

Yazıcıoğlu'nu Bu uçak mı öldürdü

DDK:Olay yerinde başka hava araçları vardı. O Uçak bu mu?

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu (DDK), tarafından Hazırlanan rapordaki en dikkat çekici ayrıntı, helikopterin düşmesi sonrası bölgede alçak irtifada uçtuğu belirlenen çeşitli 'hava araçları'nın varlığı..

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu (DDK), tarafından Hazırlanan rapordaki helikopterin düşmesi sonrası bölgede uçtuğu belirlenen çeşitli 'hava araçları'nın varlığı.. Bizi ve haberimizi doğrular nitelikte..

Şimdi ise şunu söylüyoruz şunu söylüyoruz..
Enkazda inceleme yapan Alman Kaza Kırım ekibi içerisinde yer alan ve son olarak BBP'nin oluşturduğu komisyonda görev alan pilot Volkan Sürmeli, hazırladıkları ikinci kaza raporunda Awacs uçağı ile sabotaj yapıldığına ilişkin iddiaların yer aldığını açıklamıştı..

Geçmişte Awacs uçakları kullanılarak sabotaj yapıldığını ve bu helikopter kazasında da merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun politik kimliğinin ön plana çıkması ve önemli bir kişilik olması nedeniyle aynı yolu denenerek burada da aynı sabotajın, aynı suikastın çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Bu konuyla ilgili olarak kendi yaptığım teknik değerlendirme ve tespitler var" şeklinde konuşmuştu Volkan sürmeli..
Evet o gün Awacs uçağı bölgedeydi...

Şimdi akıllara gelen soru ise Yazıcıoğlu Suikastinde NATO'ya ait Awacs uçağımı kullanıldı..

Sizler için Kazadan bir kaç saat önce yakın bölgede DHA Muhabirinin çektiği ve Kazadan önce yayınlanan, Awacs uçağının görüntülerini tekrar paylaşıyoruz..
 
haberhilal.com
 

 
 
 

Etiketler :