Yeni ortaya çıktı AK Partili vekilin kızı KHK ile ihraç edilmiş!

Yeni ortaya çıktı AK Partili vekilin kızı KHK ile ihraç edilmiş!

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani'nin kızı Betül Samani Gökay'ın son yayınlanan KHK ile ihraç edildiği ortaya çıktı. AK Partili Samani, kızının durumuyla ilgili açıklama yaptı.

 

Büyükşehir Belediyesi'nden geçen yıl kendi kararıyla istifa etmişti. Kızım doğum iznindeyken ikinci bebeğine hamile kaldı. Baktı izinleri uzayacak, uzun süreli izinli sayılmayı ahlaki bulmadığı için istifa etmişti. İstifa ettikten sonra ihraç edilmesinin bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. İki bebeği var onlarla ilgileniyor" dedi.

MEMURLUKTAN GEÇEN YIL İSTİFA ETMİŞ

Kızının hiçbir şekilde bu terör örgütü ile bağlantısı bulunmadığını aktaran Samani, paranın 17-25 Aralık olaylarından sonra sadece bir günlüğüne bankada kaldığını söyledi. Samani, "Kızım bankayı desteklemek adına bu işlemi yapmadı. EFT nedeniyle bankayı kullandı. Aynı gün para yatıyor aynı gün çekiyor. Kızım memurluktan geçen yıl istifa etti. Çocuğum hiçbir zaman FETÖ sempatizanı olmadı. Ailemizde de öyle bir kişi yok" dedi. Son KHK ile Türkiye genelinde 7395 kişi kamu görevinden ihraç edilmişti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.