'Yeni patronunun yüzüne nasıl bakacaksın?'

'Yeni patronunun yüzüne nasıl bakacaksın?'

Doğan Medya'nın Demirören Grubu'na satıldığının açıklanmasıyla Ahmet Hakan'ın geçmişte Demirören hakkında yazdığı yazılar ve twitler gündeme geldi. Sosyal medyada Hakan'a 'Yeni patronunun yüzüne nasıl bakacaksın?' sorusu soruldu.

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na satıldığı haberi Türkiye'nin gündemine oturdu. Dev satış sosyal medyanın gündemine oturdu. Doğan Grubu'nun ekran yüzlerinden Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın Yıldırım Demirören hakkındaki sosyal medya paylaşımları ve köşe yazıları sosyal medyanın diline düştü.

Ahmet Hakan, 2009 yılında sosyal medya hesabından yeni patronu Yıldırım Demirören'i istifaya çağırmış. Hakan, Twitter hesabından "Yıldırım Demirören istifa" şeklinde twit attığı ortaya çıktı. İşte o twit...

 DEMİRÖREN'LE FENA DALGA GEÇMİŞ!

Ahmet Hakan 2017 sonlarına doğru kaleme aldığı "Sıralı tam liste: İşte metal yorgunları" başlıklı köşe yazısında Yıldırım Demirören için "Ne zaman çalıştı ki yorulsun diyebilirsiniz. Ne diyeyim? Haklısınız" yorumunu yapmıştı.

 MİLLİYET VE VATAN'I SATIN ALINCA...

Hakan, Demirören'in Milliyet ve Vatan'ı satın almasının ardından da şu satırları kaleme almıştı: "Yıldırım Demirören Milliyet ve Vatan gazetelerinin yeni sahibi... Lig TV’de Şansal Büyüka’nın “Nasıl gidiyor gazete patronluğu?” sorusuyla karşılaşınca şöyle demiş: “Gazete patronunun dostu olmaz derlerdi. Bu sözün ne anlama geldiğini bu kısa sürede bile çok iyi anladım. Dostlarınız her haberi sizin yazdırdığınızı düşünüyorlar ve kızıyorlar. Oysa biz de haberleri gazeteler yayınlandıktan sonra görüyoruz.”

BAZI İHTİRASLI GAZETECİLER ONU AT BUNU AT DİYECEK

Yıldırım Demirören’e “Bunlar iyi günleriniz” demek isterim. Çok yakında...
- Köşe yazarlarından şikâyetler başlar...
- Bazı ihtiraslı gazeteciler “Onu at / beni al” türü açık mektuplar yazar.
- Bir habere kafası bozulan siyasetçi, doğrudan sizi arar.
- Hiçbir partiyi memnun edemediğinizi fark edersiniz.
- Eleştirilen bakan kızar, eleştirilen milletvekili kızar, eleştirilen bürokrat kızar... 
Kızdılar mı da sizi kara listeye alırlar... 
Kısacası bir belalı iştir ki bu kadar olur. 
Ne diyelim: Kulübe hoş geldiniz Yıldırım Demirören!

AYDIN DOĞAN HAKKINDA NELER DİYECEK?

Doğan Medya'nın satılmasıyla akıllara gelen bir diğer soru ise Aydın Doğan-Ahmet Hakan ilişkisi oldu. Her zaman gücün yanında olan Ahmet Hakan'ın Doğan Medya'nın satılmasının ardından artık eski patronu olan Aydın Doğanhakkında ilerleyen dönemlerde neler diyeceği ise merak edilmeye başlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.