Yeni sezonunda hangi diziler başlıyor

Yeni sezonunda hangi diziler başlıyor

Yazla birlikte Behzat Ç., Fatmagül’ün Suçu Ne ve Muhteşem Yüzyıl gibi kışlık diziler yerlerini yenilerine bıraktı

ÜSKÜDAR’A GİDERKEN

Mizahı da tekniği de farklı

Başında “Üsküdar’a giderken bu sefer hava açık...” diyen şarkısıyla sıra dışı bir üslubu olduğunun sinyalini veriyor. Başrolde genç yetenek Öner Erkan var. Yanındaysa ustalar; annesi Funda Postacı, babası Erkan Can ve baba yarısı Erdal Tosun. Karakterleri ve düzeyli esprileriyle tam bir aile komedisi olan dizide fedakar ev kadını anne, hayalperest ve keyfine düşkün aşçı baba ve onların çekişmeleri arasında büyümüş iki çocuk asıl kahramanlar. Tülin Özen’in canlandırdığı büyük kardeş Ayşe, kötü bir evlilik yaşamış, annesiyle yaşayan 30’larında bir kadın. Annesi tarafından ‘babasının kızı’ olarak nitelendirilse de, gitgide ona benzemektedir. Erkan’ın canlandırdığı küçük kardeş Erdem ise anne kuzusu olarak tanınır ama asi ruhlu rahmetli babasına benzer. Dizinin konusu basit gibi görünse de, farklı espri anlayışı ve çekim teknikleriyle yeni sezonun hiti olacak gibi duruyor. Bu arada Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Çalgı Çengi filmindeki ilginç esprilerini burada da sürdürüyor. Pazarları 23.00’te Kanal D’de yayınlanıyor. Yapımcısı Turgut Kerki ve Erdal Tosun, yönetmen ve senarist Selçuk Aydemir.

KALBİM SENİ SEÇTİ

Sır ve intikam dolu bir hikâye

Usta oyuncular Sermiyan Midyat, Ebru Cündübeyoğlu ve İdil Fırat bu diziyle geri döndü. Özlenen oyuncularının da etkisiyle, reytinglerde üst sıralara yükseldi. Mehmet Erdem’in söylediği şarkısı da çok konuşuluyor, Ezel’in müziklerine benzetiliyor. Dizi, biri babasına diğeri annesine gösterilmeden büyümüş iki kardeşin uzun süre sonra karşılaşması üzerine kurulu. Seyircilerin çok sevdiği ‘sır’ unsuru dizinin başrolünde. Ve her sır gibi, bu sır da beklenmedik bir anda ortaya çıkıyor, haberiniz olsun. Birbirinin varlığından habersiz iki kardeşin yollarıysa üniversitede kesişir. Ve artık aynı kıza aşık ve birbirine düşman iki gençtir. Kardeşlerin çatışması yıllar önce bambaşka hayatlar kuran Handan (Ebru Cündübeyoğlu) ve Ömer’i de bir araya getirir. Perşembeleri 20.00’de ATV’de yayınlanıyor. Yapımcı Süreç Film, yönetmen Hakan Gürtop ve senarist Gül Abus Semerci.

DİNLE SEVGİLİ

Zenginle fakirin arkadaşlığı

Yazın izleyecek bir şey bulamayanlar için ideal, çünkü her akşam yayımlanıyor. Üstelik konusu da Türk izleyicisinin sevdiği türden, fakir-zengin arkadaşlığının ortasında kalan bir aşk. Hande (Zeynep Dörtkardeşler) ve Ceren (Ceyda Tepeliler) küçüklükten beri arkadaştır. Hande’nin annesi Ceren’in annesine manikür yapmaya gittiğinde tanışmışlardır. Arkadaşlıkları ilerledikçe Hande’nin sorumlulukları da artar. Ceren’in ödevlerini yapar, hatta bazen ufak tefek kusurlarını bile üstlenir. Ceren’in lisede küçük bir flört yaşadığı Mehmet, yurtdışındaki bir üniversiteden yatay geçişle Hande ve Ceren’in okuluna gelir. Mehmet’in gelişiyle de bu arkadaşlığın tüm matematiği bozulur... Her akşam 20.30’da Fox’ta yayınlanıyor. Yapımcı Base Yapım, yönetmenler Fulya Yavuzoğlu, Mehtap Köroğlu ve Irmak Çığ. Senaryo grubu; Talat Karagöz, Evin Çamdoruk, Esin Gök, Nazlı Şahin ve Tanhu Sercan Şıpka.

CANIM BABAM

Dul aile babası ve yan komşu

Her zaman popülerliğini koruyan bir konu: Eşini kaybetmiş, üç çocuğuyla kalmış bir baba ve çocuklarla kaynaşan fakat babanın başta hoşlanmadığı, zıpır bir kadın. İzlemesi rahat, eğlence arayanlar için ideal bir dizi. Mehmet Aslantuğ hiç yaşlanmamış yakışıklı haliye Kerem adlı babayı canlandırıyor. Özge Özberk’in canlandırdığı Cansu’ysa tatlı bela komşusu. Kısa zamanda çocukların sevgilisi olur. Çocuk yetiştirme konusunda çatışırlarken bir aile ortamını yaratırlar. Ve birbirine zıt bu iki insan arasında bir duygusal bağ oluşur.

KURŞUN BİLAL

Yine hak, yine adalet

‘Hak ve adalet arayan’ polisiye dizilerden biri daha. Cinayet masası özel dedektifi Kurşun lakaplı Bilal’in hikayesini anlatıyor. Bilal Emin’in başına kurşun isabet eder. Uzun süre komada kalıp bir gün aniden uyanır. Kurşunu çıkarmak için tekrar ameliyat yapılması gerekir ama kafatasındaki 9 mm’lik kurşuna rağmen yaşantısını sürdürebildiği anlaşılır. Başrollerini Arda Kural, Leyla Göksun, Sefa Zengin’in paylaştığı açıklanmıştı. Ancak iki gün önce başrole Kural yerine Gökhan Mumcu getirildi. İlk bölümden sonra kendisini göremeyeceğiz. Dizi ay ortasında ATV’de yayınlanacak. Yapımcı, yönetmen ve senarist Hakan Karacadağ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.