Yeni Yüzünü İlk Kez Gördü

Yeni Yüzünü İlk Kez Gördü

Yüz nakli olan Recep Sert'in tıraş olduğu ve aynada yüzün gördüğü bildirildi.

Türkiye'nin beşinci yüz nakli hastası Recep Sert'in tıraş olduğu ve aynada yüzünü gördüğü bildirildi.

Türkiye'nin beşinci yüz nakli hastası Recep Sert'in ağabeyi Güven Sert yaptığı açıklamada, kardeşinin oldukça uzayan sakallarının bugün doktorlar tarafından tıraş edildiğini söyledi. Tıraş sırasında kendilerinin çok heyecanlı olduğunu ifade eden Sert, tıraşın ardından kardeşinin ilk kez aynaya da baktığını dile getirdi.

"GÜZEL OLMUŞUM"

Kardeşinin eliyle, yüzünü beğendiği anlamına gelen işaret yaptığını dile getiren Sert, "Aynaya baktıktan sonra kağıda (Çok güzel olmuş, beğendim. Doktorlara çok teşekkür ediyorum) diye yazdı. Çok mutlu olduğunu hissettim" dedi.

Sert, kardeşinin tıraş olduktan sonra yüzünün daha da ortaya çıktığını belirterek, "Biz de çok beğendik. Sinekkaydı tıraş yüzünü daha da gösterdi. Umarım bundan sonra daha da iyi olacak" diye konuştu.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan başkanlığındaki ekip tarafıdan 43 yaşındaki Polonyalı turist Antrej Kucza'dan alınan yüz, 2007 yılında temizlediği av tüfeğinin ateş alması sonucu yüzünden yaralanan 27 yaşındaki Recep Sert'e nakledilmişti.HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.