YDP oylarını AK Parti'ye verecek

YDP oylarını AK Parti'ye verecek

Yerel seçimlere sadece iki hafta kaldı. İl il gezen siyasi parti liderleri yarışı doruk noktaya taşıdı.

Bu yoğun atmosfer sürerken Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz seçimlerde Başbakan Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

Gündüz ‘Bu seçimlerde bir oyumuz değil, bin oyumuz olsa düşünmeden Erdoğan'a veririz. Çünkü bu sadece artık kişiler ve partiler arası bir seçim, mücadele değil, bir milletin iradesinin, bir ümmetin dirilişinin ve bunun karşısındaki düşmanların mücadelesidir. O yüzde biz iktidar partisinin bir oy dahi kaybetmeden başarıyla seçimlerden çıkacağına inanıyoruz. Çünkü kaybedilecek bir oy dahi bu ülkenin ve bu milletin düşmanlarına bayram ettirecektir.' dedi.

Gündüz, AK Parti'Nin Türkiye'nin sevgisini kazandığını, bu sevginin 30 Mart'ta sandığa yansıyacağını ifade etti. Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz ‘CHP, MHP ve Pensilvanya'nın ittifakı açık açık şunu göstermiştir ki artık bunların tümü tek parti olarak birleşip bu seçime katılsalar dahi kazanamayacakları ortadadır. Çünkü millet artık kimin kendi iradesine sahip çıkacağını, kimin kendisinden yana olduğunu açık ve net göstermiştir' dedi.
 

 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.