Yerli fatif Terim, yabancı Gerets

Yerli fatif Terim, yabancı Gerets

G.Saray'da başkanlılk seçiminin ardından ilk iş takımı emanet edecek teknik direktörle anlaşmak. Yeni yönetim bu iki isimden biriyle imza atmaya çok yakın..

Galatasaray'da olağanüstü seçim önceki gün sonuçlandı, Ünal Aysal rakiplerine karşı ezici oy farkıyla başkanlık koltuğuna oturdu.

Geride kalan üç yıllık dönemde oluşturulan kadro ile hedeflerine yürüyemeyen Sarı-Kırmızılı ekipte şimdi gözler, başta teknik direktör olmak üzere yapılacak transferlere çevrildi. Fatih Terim ilk sırada dillendirilirken birçok hocanın ismi gündeme geldi. Beklentilere cevap veremeyen yerli ve yabancı oyunculardan kimlerin gönderileceği, yerlerine hangi futbolcuların getirileceği merak konusu oldu.

Yeni başkan Ünal Aysal, 23 Mayıs'ta mazbatalarını almadan net açıklama yapmayacaklarını duyurdu. Transfer çalışmalarını arkadaşlarının yürüttüğünü belirten Aysal, "Fatih Terim, Martin Jol ve Eric Gerets ile arkadaşlarımgörüşmüş olabilir. Süzgeçten geçiriyoruz. Yerli olursa Terim önceliğimiz arasında." ifadelerini kullandı. Teknik direktör belli olduktan sonra Aysal'ın futbol takımında büyük revizyona gideceği ifade edildi.

Gelecekler arasında Drogba, Gattuso, kaleci Kuszczak, Volkan Şen ve Mustafa Pektemek gibi futbolcuların isminin geçtiği öğrenildi. Bu arada Süper Lig'de önceki gün Gençlerbirliği'ni deplasmanda 3-2 yenen Galatasaray'da futbolculara 2 gün izin verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.