Yiğit Bulut 24'teki yeni dönemi anlattı

Yiğit Bulut 24'teki yeni dönemi anlattı

Seda Selek'in moderatörlüğünü üstlendiği 'Günün Manşeti' programında gündemi değerlendiren Yiğit Bulut, 24'te yeni dönemi ve hedeflerini anlattı.

Seda Selek'in moderatörlüğünü üstlendiği 'Günün Manşeti' programında gündemi değerlendiren Yiğit Bulut, 24'te yeni dönemi ve hedeflerini anlattı.
 
Bulut, "Her şeyden önce şunu söylemeliyim; Buraya geldiğimde mükemmel bir alt yapı buldum. Teknik olarak, bina olarak ve fikri olarak. Bıraktığı fikir alt yapısı nedeniyle her şeyden önce Akif Beki'ye teşekkür etmem gerekiyor. Çünkü genel olarak fikri alt yapı bulamazsınız gittiğiniz medyada, gelene göre her zaman çeşitli dalgalanmalar olmuştur. Teknik alt yapı gerçekten çok güçlü. Ben burada yapılabilicek çok önemli işler olduğuna inanıyorum. Sadece 24 için değil. Türk haber televizyonculuğu açısından yaratılacak yeni konseptler var. 
 
Yiğit Bulut: 'One minute' çıkışı aslında...
 
Haber televizyonculuğunda yapılacak yeni çok şey var Türkiye'de.  Neden derseniz; Egzajerasyon, abartma, sağa-sola aşırı ekstrem uçlara kaçmadan tartışmanın yapılabildiği, tartışmaların hakarete dönmeden seyredilebildiği, insanların çoluğuyla çocuğuyla oturup normal Türk ailesinin seyredebileceği haberciliği yapmaya devam etmemiz, buna yeni halkalar eklememiz gerekiyor. Önümüzdeki süreçte çok ciddi tartışmaların olduğu fikir bazında hakarete gitmeden, hakaret ettirerek insanlara reyting alabilirsiniz, izlenebilirsiniz ama bu kalıcı değildir. Önemli olan dalgalanmalar, yukarı aşağı değil, lineer çizgiyi yukarıya doğru korumak... Türk televizyonculuğunda, haberciliğinde ben rakabetin önümüzdeki dönemde çok güçlü olacağını ve bu rekabette de 24'ün en noktasına gelmek için  her türlü gayreti sarf edeceğini söyleyebilirim. Hedeflerim en kısa vadede en etkili haber televizyonu, Eylül-Aralık arasında da prime time'da izlenme aralığında birinci, 2013'te bütün gruplarda izlenme aralığında birinci olmayı hedefliyoruz." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.