Bulut'tan Hakan'a: Bodur cübbesiz Ahmet!

Bulut'tan Hakan'a: Bodur cübbesiz Ahmet!

Yiğit Bulut'un bir söyleşide sarf ettiği sözleri tiye alan Ahmet Hakan'a Yiğit Bulut'un tepkisi çok ağır oldu. İkili arasındaki atışmalar 'O.Ç'ye kadar vardı.

 

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut ile Hürriyet yazarı Ahmet Hakan arasındaki söz düellosu daha çok sertleşti.

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, Milat gazetesinden Nil Gülsüm'e verdiği röportajda Eğer Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında bir vatandaş olarak durmak, 'O kefenini giydiyse ben de giyerim' demek yandaşlıksa yandaşım. Benim bir parti derdim yok. Ben bir liderin peşinden gidiyorum. Kim kovarsa kovsun IMF'yi kovan kişi benim 'Atam'dır" demişti.

Bu söyleşinin ardından Ahmet Hakan köşesinde Bulut'un bu sözlerini eleştirmiş "Yalakalık yapmak isteyenlere tüyolar" başlıklı bir bölüm yayınlamıştı. Ahmet Hakan yazısında "Diyelim ki biri... "Başbakanımızın doğduğu şehir mübarektir" dedi. Sen hemen el arttıracaksın... "Başbakanımızın doğduğu şehir mübarektir ama seçildiği şehir daha mübarektir" diyeceksin. Diyelim ki biri... "Başbakanımızın hayatını kurtaran balyozu müzeye kaldıralım" dedi. Sen hemen bunu geçen bir cümle bulacaksın... "Başbakanımızın çıkacağı televizyon yere konamaz" diyeceksin. Diyelim ki biri... "Fatma canını Başbakan'a ve AK Parti'ye kurban eder" dedi. Sen hemen atılacaksın... "Başbakanımıza dokunmak bile inanın ibadettir" diyeceksin. Diyelim ki biri... Erdoğan Türkiye'nin ilelebet ve ebedi başkanıdır" dedi. Kafayı çalıştırıp hemen çıtayı yükselteceksin...  "Ne Türkiye'si! Erdoğan dünyanın ilelebet ve ebedi başkanıdır" diyeceksin. İşittim ki Yiğit Bulut adlı şahıs...  "Başbakan benim atamdır" demiş. İşte burada duracak ve pes edeceksin. Çünkü bunun üstüne çıkma şansın yok" demişti.

İkili arasındaki söz düellosu gittikçe serleşti. Bu kez Yiğit Bulut 18 Mart'ta yazdığını köşesinde ağır ithamlarda bulundu. Bulut "Abi "O.Ç'ler" neden sana saldırıyor?" başlıklı yazısında Hürriyet'in "bodur cübbesiz Ahmet'i diyerek Ahmet Hakan'a yine sert sözler söyledi. Bulut "Başlığa sığmayacağı için kısaltma olarak yazdım açacağım. Bir dostum aradı ve geçtiğimiz hafta Hürriyet'in "bodur cübbesiz Ahmet'i" ile Cumhuriyet gazetesinin, 16 internet sitesinin ve özellikle bazı köşe yazarlarının bana "organize çete" bilinci içinde neden ve nasıl saldırdıklarını sorguladı... Haklıydı, "O.Ç'ler" başta "cübbesiz bodur" olmak üzere bana aşırı bir saldırı içindeydiler. Verdiğim röportajı çarpıtarak, cümlelerimi değiştirerek akıllarınca beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlardı... Hep yaptıklarını "organize" bir şekilde yine yapıyorlardı... " dedi.

Bulut bu organize saldırıların 3 yıldır devam ettiğini söyledi. Bulut "Sevgili dostlar, bu organize saldırı yaklaşık 3 yıldır devam ediyor ve zaman zaman da "özellikle bam tellerine" basınca artıyor. Sebeplerini sizlerle daha önce paylaştım, paylaşmaya da devam edeceğim. Bugün için yerim kalmadığı için şunu söyleyerek bitiriyorum; çok yakında bu saldırının neden özellikle 28 Şubat'ın "medya-finans" denklemini tartıştığımız Sansürsüz programlarından ve "Başkanlık Sistemini" anlattığımız yurt çapındaki konferanslardan sonra arttığını detayları ile ortaya koyacağım. Bu noktada "saldıran maşalara" değil son 22 yılın "finansal suçlarını" en iyi araştırmışlardan-bilenlerden biri olarak, onların sahiplerine sesleniyorum; gerçekten hazır mısınız? SIKI DURUN!" dedi...

Kaynak: Haber7

 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.