Yiğit Bulut'tan 10 NUMARA ANALİZ

Yiğit Bulut'tan 10 NUMARA ANALİZ

Yiğit Bulut, "neyi anladım manifestosu" yazısında yıllar yılı bu millete kurulan derin komploları bir bir deşifre etti..

Yiğit Bulut/Habertürk

Neyi Anladım Manifestosu

Kendi kendime en çok sorduğum soru; son yıllarda gözümün önünden geçen yüzlerce olayın VE DEVİNEN DÜNYANIN bende yarattığı "değişim" ve en önemlisi "akıl-tecrübe" döngüsünde en çok neleri öğüttüm, neyi anladım? Sevgili dostlar, "neyi anladım" sorusuna maddeler halinde cevap vermek istiyorum:

1- Türkiye'de "hiçbir bireyin" DEVLET isterse, devlet mekanizmasından büyük OLAMAYACAĞINI anladım!

2- Son 30 yılda kendini "adam" sanıp "ortalığa sahip" olanların, devletin "bırak yapsınlar" zihniyeti sonucu palazlandığını anladım!

3- Türkiye'de "askeri vesayetin" askerler tarafından değil "onları kendi amaçlarına" alet etmek isteyen SİVİLLER tarafından desteklendiğini anladım!

4- Bu ülkede "halkın seçtiğine" saygı duyulmamasının yerleşik bazı odaklar tarafından ülkeyi istedikleri gibi "manipüle etmek" için pompalanan bir "salgın hastalık" olduğunu ve maalesef Türk halkının da bu hastalığa "kurban gittiğini" anladım!

5- Türk ekonomisinin doğru yönetildiğinde çok "güçlü" olduğunu-olabileceğini ama "siyasi manipülasyonu" kolaylaştırmak ve halkın iradesini "felç etmek" uğruna, içeriden-dışarı-dan bilerek bozulduğunu anladım!

6- Bu topraklar üstünde yaşayan her Türk vatandaşının ve hatta buraya gelip "bizle olmayı" seçen herkesi kucaklayacak düzenlemeler yapmamız ve "etnik ayrıştırmayı" körüklemekten çok "insana" değer vermemiz gereğini anladım!

7- Geçmişimizde insana verilen değerin bu ülkede kasten düşük tutulduğunu ve kendini değersiz hisseden bireyin "çatışma içine" nasıl çekildiğini anladım!

8- Kendi dinimizden, kendi kültürel mirasımızdan ve etnik çeşitliliğimizden "bilinçli bir şekilde" soğutulduğumuzu ve en önemlisi bazı odaklar tarafından "bizim olanlardan", BİZE düşman biçildiğini anladım!

9- Yerleşik düzen ve uzantılarının "seçilmiş güçsüz hükümetler-güçlü askeri VESAYET" denklemini kurduklarını ve yıllarca "BİZE KARŞI" kullandıklarını anladım!

10- VE EN ÖNEMLİSİ demokrasinin özünün "HALKIN İRADESİNE" sonuna kadar saygı göstermek olduğunu, HALKIN KOLEKTİF seçme özgürlüğünün üstünde hiçbir güç ve değer OLMADIĞINI, asla olamayacağını ANLADIM!

Yazının devamı için tıklayın

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.