Yiğit Bulut GÖREVDEN ALINDI

Yiğit Bulut GÖREVDEN ALINDI

Habertürk Televizyonu'nun Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, görevden alındı.

Habertürk'ü bünyesinde bulunduran Ciner Grubu'nda bugün süpriz bir gelişme yaşandı. Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut görevinden alındı...

Ciner Medya Grup Başkanı Mehmet Kenan Tekdağ'ın imzasıyla yapılan duyuru şöyle:

"Grubumuz İcra Kurulunda alınan karar gereğince, 2012 yılından itibaren Haberturk Televizyonumuzda yeni bir organizasyon modeli uygulamaya konulacağından, Haberturk Televizyonumuzda Genel Yayın Yönetmenliği kadrosu kaldırılmış bulunmaktadır. Bu sebeple, Televizyonumuzda 2 yıldan beri Genel Yayın Yönetmenliği görevini başarıyla yürütmekte olan değerli arkadaşımız Sn. Yiğit Bulut’a yürüttüğü çalışmalar için teşekkür eder, bundan sonraki iş ve görevlerinde başarılar dilerim.

Haberturk Televizyonumuzdaki yeni görev tanımları bilahare tarafımdan ayrıca duyurulacaktır. Bütün arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar dilerim."

SEBEP SON POLEMİKLER Mİ?

Yiğit Bulut, Hasan Cemal'i, Başbakan Erdoğan'a şikayet etmişti. Bulut, Habertürk'ün Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı tarafından da sert bir şekilde eleştirilmişti. Hasan Cemal de 2 yazısını bu konuya ayırmıştı. Eyüp Can'ın ardından Mehmet Ali Birand da bu olayı yazınca, Yiğit Bulut Birand ile de bir polemiğe girmişti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.