"PKK'ya karşı bekar ordu kurulsun"

"PKK'ya karşı bekar ordu kurulsun"

Bulut, PKK'ya karşı artık topyekün bir savaş verilmesi ve bekar ordu kurulması gerektiğini savundu.

Şemdinli ve Çukurca'daki son PKK saldırıları karşısında verilen mücadeleye yönelik bazı eleştirilerde bulunan 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, '2 ay silah eğitimi almış, 5 defa mermi atmış askerler artık PKK'ya karşı mücadele edilmez; bekar ordu kurulmalı' dedi.

OPERASYONA GİDECEK İNSANIN AİLESİ OLMAYACAK

"Terörle mücadeleye gönderdiğiniz askeri geride ailesi var. Göreve gidiyor; ailesini düşünüyor. Onun orada olduğunu terör örgütü biliyor; kimlikler açık. Bütün bu çatışmaya katılan insanların aklında soru işareti var." şeklinde konuşan Bulut, " Oraya gidecek olan insanın ailesi olmayacak. Annesi babası olabilir ama çoluğu çocuğu olmayacak." sözlerini sarf etti.

Bulut, canlı yayında şunları söyledi;

TERÖRİST MANTIĞIYLA SAVAŞACAKLAR

"Askerin ve polisin içinden seçilen ve gönüllü olarak buralarda görev yapacak yüksek maaş alacak ve tamamen bekarlardan oluşan insanlar operasyonlara katılmalıdır. Artık arkada çocuk kalmasın; Türkiye bunu yapabilir. Yıllardır bunu yapmıyoruz. Onlar orada terörist mantığıyla yaşayacaklar. Pusu kuracak, baskın yapacak, teröristi avlayacaklar. Beklemeyecek terörist gelsin de çatışalım. Topyekün bir savaştan başka Türkiye'nin atacağı bir adım yok."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.