Yılbaşında Tarkan'ı dinlemenin bedeli

Yılbaşında Tarkan'ı dinlemenin bedeli

Yılbaı gecesi Tarkan'ı dinlemek isteyenler 500- 1000 euro arası ücret ödeyecek

Türkiye ve Kıbrıs'ta birçok otel yeni yıl programlarını netleştirdi. Yılbaşı gecesi Tarkan, Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov'a ait 1.4 milyar dolar maliyetindeki Mardan Palace'ta, Azeri ve Rus sanatçıların ardından sahneye çıkacak. Tarkan'lı yılbaşı gecesinin fiyatları oturma düzenine göre 500 eurodan başlıyor ve 1000 euroya kadar çıkıyor. Yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta ise Kaya Artemis'te İbrahim Tatlıses, Kalasis Resort'te de Petek Dinçöz konser verecek. Yeni yıl programları netleşen diğer şarkıcılardan Zerrin Özer, Güral Sapanca'da, Fedon, Klasis Golf'te, Öykü ve Berk, Grand Yazıcı'da, Yonca Lodi ise Hotel Almira'da sahneye çıkacak.

Yeni yıl için Kıbrıs'ta özel programlar hazırlayan Ets Tur, üç gece konaklama, uçuşlar ve transferler dahil paketlerle yılın son tatiline çeşitli fırsatlar sunuyor. Ets Tur'un programlarında, Kaya Artemis'te İbrahim Tatlıses'li yılbaşı gecesinin bedeli 960 lira. Yeni yıla Merit Crystal Cove'de Ziynet Sali ile girmek isteyenler 1170 lira, Mercure Hotel'de Linet ile girmek isteyenler ise 1570 lira ödeyecek. Yılbaşı gecesi Malpas Hotel'de Fatih Ürek'i dinlemek isteyenler 1235 lira, Club Acapulco'da Sıla'yı dinlemek isteyenler ise 865 lira ödeyecek. Bu fiyatlara konaklamanın dahil olmadığı, sadece yılbaşı eğlencesini kapsadığı belirtildi.

Ets Tur Yurtdışı Turlar Müdürü Nilüfer Müstecaplıoğlu, bu yılbaşı için 279 euroluk Sicilya turundan, 1299 euroya New York turuna kadar 14 farklı program hazırladıklarını açıkladı. Yılın son gününün perşembeye denk gelmesi ve ertesi günün de tatil olmasıyla pazartesiye kadar bir tatil imkanı ortaya çıktığına işaret eden Müstecaplıoğlu, “Bu tatili değerlendirmek isteyen misafir sayısı da oldukça fazla” dedi.

Etiketler :