Yıldırım Demirören'in büyük hayali

Yıldırım Demirören'in büyük hayali

Nyon’daki UEFA merkezini ziyaret ederek Başkan Michel Platini ile görüşen yeni TFF Başkanı Yıldırım Demirören en büyük hayalini açıkladı.

TürkiyeFutbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, hayalinin bir Türk takımının Şampiyonlar Ligi kupasını kazanması ve Türk Milli Takımı’nın dünyaşampiyonluğuna ulaşması olduğunu söyledi. Demirören, “Bunu yapabileceğimize inanıyorum.” dedi.

Yeni TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Nyon’daki UEFA merkezini ziyaret ederek Başkan Michel Platini ile görüştü. UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, görüşmeye Asbaşkan Şenes Erzik ile TFF Başkan Yardımcısı Servet Yardımcı da katıldı.

Açıklamada, uzun yıllar Beşiktaş başkanlığı yapan Demirören’in tek aday olarak katıldığı seçimle başına geldiğine vurgu yapıldı. UEFA genel merkezine gelerek başkanla görüşüyor olmaktan büyükmemnuniyet duyduğunu ifade eden Demirören, Türk futbolunu ileri götürmeye kararlı olduklarını söyledi. Servet Yardımcı ise Türkiye’de futbolu modernleştirmek ve komşu ülkelere iyi örnek olmak istediklerini dile getirdi.

Açıklamada, Türkiye'deki şike davasının ele alındığına dair herhangi bir ifadeye yer verilmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.