Yılmaz Vural: Beşiktaş'ı çalıştırmak istiyorum

Yılmaz Vural: Beşiktaş'ı çalıştırmak istiyorum

Yılmaz Vural, basında yer alan 'Beşiktaş'a gitmek istiyor' iddiasını değerlendirdi.

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, bir spor yazarının, 'Beşiktaş'a gitmek istiyor' şeklindeki yazısı hakkında konuştu.

BEŞİKTAŞ'A GİTMEYİ İSTERİM

Ligde kalma mücadelesi veren takımının kritik Mersin İdman Yurdu maçı için yaptığı idmanda konuşan Vural, "Beşiktaş'a gitmeyi her zaman isterim" dedi.

"Beşiktaş camiası ile aram çok iyidir" diyen Vural, "Ben Beşiktaş takımında antrenman yapmayı her zaman isterim. Ben o yazıyı okumadım, eğer sizin dediğiniz gibiyse... Antrenör bir takıma gitmek için çalışmaz, antrenörü takımlar ister. Hep bunlar yanlış ifadeler" şeklinde konuştu.

ORMAN VE YÖNETİMİNE ÖVGÜ

Yılmaz Vural, şu değerlenirmeyi yaptı:

İş iki büyüğe doğru gidiyor. Onlar stadına kadar her şeyini tamamlası. Beşiktaş bu seneyi feda yılı ilan etti. 'Bir dakika durun' dedi. 'Toparlanalım, bakın açılıyor millet. Eğer biz de onlara uyarak gitmeye çalışırsak, bu makası daha da büyüteceğiz. Onun için stadımızı yapalım, yeniden borçlarımızı organize edelim' diye Fikret Orman ve yönetimi inanılmaz bir çaba sarf ediyor. Tebrik ederim kendilerini, Beşiktaş'ı. Tekrar söylüyorum, büyük takımdır, büyük takımlarımızdan bir tanesidir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.