Yılmaz Vural hastaneye kaldırıldı

Yılmaz Vural hastaneye kaldırıldı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, bu akşam oynanacak maç öncesi fenalaşıp hastaneye kaldırıldı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçı için takımla birlikte dün kampa girdi.

Wow Otel'de kamp yapan kafilede, Vural sabaha karşı kusma belirtisiyle hastaneye kaldırıldı. Vural, öğle saatlerine kadar kontrol altında tutuldu. Saat 15.00 sularında John Kennedy Hastanesi'nden taburcu edilen Vural'ın halsizliğinin sürdüğü belirtildi. Vural'ın bu akşam oynayacakları Belediye maçında takımın başında sahaya çıkıp çıkmayacağı maç saatinde belli olacak.

Tecrübeli çalıştırıcı yaşadığı rahatsızlığı şöyle anlattı.

"Gece bir tuhaf oldum, mide bulantısı, kusma oldu. Ben de bir hasyaneye gideyim dedim sonuçta akşam maçımız var. Gittim, hemen serum bağladılar. Gıda zehirlenmesi yaşamışım. Şimdi çok kötüyüm ama akşam takımla birlikte maça çıkmaya çalışacağım. Sonuçta 90 yıllık bir kulüp ilk kez çeyrek finale kalıyor. Takımla beraber olmazsak olmaz".  

ZEHİRLENME DEĞİL ÜŞÜTME

Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, teknik direktörleri Yılmaz Vural'ın gıda zehirlenmesi geçirdiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Sidal, medyada konuyla ilgili çıkan haberler üzerine yaptığı açıklamada, ''Hocamızın, takımın bulunduğu WOW Otel'de gıda zehirlenmesi geçirdiğiyle ilgili çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Soğuk algınlığından kaynaklanan, mide bulantısı şeklinde kısa bir rahatsızlık geçirdi. Geçici bir rahatsızlıktı. Şimdi iyi ve takımın başında. Bir sorun yok'' dedi.

 

Etiketler :