Yine Ankaragüclüler iş başında

Yine Ankaragüclüler iş başında

Beko Basketbol Ligi'nde oynanan Türk Telekom-Beşiktaş Cola Turka maçında taraftarlar arasında olay çıktı.

Türk Telekom ile Beşiktaş Cola Turka arasında oynanan Beko Basketbol Ligi karşılaşmasında büyük olaylar çıktı.

Çevik kuvvet polisin de müdahil olduğu olaylarda büyük kavgalar yaşandı. Türk Telekom ile Beşiktaş Cola Turka arasında oynanan Beko Basketbol Ligi karşılaşmasının devre arasında istenmeyen olaylar yaşandı. Her iki takım taraftarı maçın ilk yarısı boyunca birbirinin aleyhinde slogan atarken, devre arasında kavga çıktı.

İlk yarı Beşiktaş Cola Turka lehine 51-31 sona ererken Türk Telekom'u destekleyen Ankaragücü taraftarları, Beşiktaş Cola Turka taraftarlarının bulunduğu tribüne saldırdı. İki takım taraftarları birbirine girerken, özel güvenlik elemanlarının yetersiz kaldığı görüldü. Olayların büyümesi üzerine çevik kuvvet polisi salona girdi. Salona giren çevik kuvvet polisinin müdahalesi sert oldu. Olayları yatıştırmak isteyen çevik kuvvet, taraftara karşı jop kullandı.

Polis ile taraftarlar arasında yaşanan kovalamacalar ve kavgalar film sahnelerini aratmadı. Çevik kuvvet polisi güçlükle Ankaragücü taraftarını kendi bölümüne gönderdi. Olaylar tam yatıştı derken, Beşiktaş Cola Turka taraftarları ile kendilerine sert müdahalede bulunan polis arasında tartışmalar yaşandı. Tartışmalar kısa sürede arbedeye dönüştü.

 Bu esnada kendi tribününe dönen Ankaragücü taraftarları salona inerek, yeniden Beşiktaş taraftarına saldırdı. Kavgalar şeref tribününe kadar sıçradı. Bu esnada maçın ikinci yarısını oynamak için salona gelen sporcular büyük şaşkınlık yaşadı ve soyunma odalarına geri döndü. Çevik kuvvet polisleri çareyi olayları çıkaran Ankaragücü taraftarlarını salon dışına çıkarmakta buldu. Olaylar nedeniyle maçın ikinci yarısı yarım saati aşkın bir süre geç başladı.

İHA

Etiketler :