Yüksek yerde rüzgâr sert esiyor

Yüksek yerde rüzgâr sert esiyor

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, liderliği anlatırken, "Yüksek yerde rüzgâr sert esiyor." ifadesini kullandı.

Türkcell Süper Ligi'nin lideri Bursaspor'un başarılı teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Yeşil - beyazlı takımın 14 yıl aradan sonra liderliğe yükselmesinin şehirde yaşayan herkesi sevindirdiğini anlatan Sağlam, kendisinin de çok mutlu olduğunu kaydetti. Sağlam, şunları söyledi: "Şunu çok iyi biliyoruz, burada olmak önemli, ama sezonu bizi mutlu edebilecek, taraftarlarımızın beklentilerini karşılayacak yerde bitiremedikten sonra bugünkü başarının hiçbir anlamı yok."

Bursaspor'
un bulunduğu yeri sezon sonuna kadar koruması için çalışacaklarına vurgu yapan başarılı teknik adam, gelecekle ilgili uzun vadeli hedefler belirlemediklerini, sadece bir sonraki maçı düşündüklerini ifade etti.

Ertuğrul
Sağlam, "Gelecekle ilgili anlayışımızı bundan sonra sürdüreceğiz. Sezon sonunda şampiyon oluruz, Şampiyonlar Ligi'ne gideriz, UEFA'ya gideriz veya 5. oluruz. Ama şu anda düşünmemiz gereken tek Denizlispor maçından 3 puan almak." diye konuştu.

Manisaspor
maçı öncesi söylediği sözlerin Denizlispor içinde geçerli olduğunu belirten genç teknik adam, pazartesi günkü rakiplerinin kadro kalitesi ve sergilediği futbolla ligdeki konumunu hak etmediğini anlattı. D

Denizlispor'
un Beşiktaş karşısında çok iyi futbol oynadığını savunan Sağlam, şöyle konuştu: "Pazartesi akşamı ciddi bir rakiple karşılaşacağız. Maça iyi hazırlanıp, 90 dakika boyunca iyi mücadele edip 3 puanı almak istiyoruz. Bunun için çaba göstereceğiz. Sahada rakibe saygı göstererek mücadele edeceğiz. Hiçbir maç oynamadan kazanılmıyor. Şu an lideriz, dolayısıyla altımızdaki takımların hedefindeyiz. Hepsi bizi aşağı indirmeye çalışacaklar. Bugünden sonra işimiz kolay değil. Yüksek yerde rüzgâr sert esiyor. Bulunduğumuz yerin sorumluğunu biliyoruz."

Bursaspor taraftarlarının Manisaspor
maçındaki atkı şovunun tüm Türkiye tarafından beğenildiğini vurgulayan Sağlam, 22 Mart Pazartesi akşam oynanacak maçta da aynısının yapılmasını istedi.

Taraftarlara
maça formalarıyla gelmeleri çağrısı yapan Ertuğrul Sağlam, istenmeyen olayların takıma zarar vereceği uyarısı yaptı.

Etiketler :