Yunus Mallı milli takım kararını verdi

Yunus Mallı milli takım kararını verdi

Mainz 95’de forma giyen Yunus Mallı; ''(Hangi milli takımda oynayacağına ilişkin) Karar verildi. Gelecek hafta açıklayacağım''

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Mainz 05’te forma giyen gurbetçi oyuncu Yunus Mallımilli takım tercihini yaptığını ancak kararını gelecek hafta açıklayacağını söyledi.

Bu sezon 10 maçta 6 gol atarak dikkatleri üzerine çeken  Yunus Mallı, Werder Bremen ile oynanan lig maçının ardından soruları yanıtladı.

Milli takım tercihiyle ilgili olarak yöneltilen soru üzerine Yunus, "Karar verildi. Bunu gelecek haftaya açıklayacağız" dedi. 

''GOL GELİNCE COŞTUK''

Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı kazanmasıyla ilgili olarak, "Son maçı evde ailemle ve arkadaşlarımla izledim. Son dakikalarda gol gelince coştuk. Biraz mucize gibiydi. Tüm sonuçlar Türkiye lehine oldu. İnşallah Fransa'da başarılı olunur" değerlendirmesinde bulundu.

"Seninle birlikte mi başarılı olacak?" şeklindeki soru üzerine ise genç futbolcu, ''Bunu haftaya öğreniriz. Açıklamanın tam olarak ne zaman olacağı netleşmedi. O yüzden şimdilik bir şey söylemek istemiyorum'' diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.