Yurt dışında mı çalışmak istiyorsunuz?

Yurt dışında mı çalışmak istiyorsunuz?

Dünyanın 1 numaralı kariyer sitesi MONSTER ile hem yurtdışında iş bulabilirsiniz hem de Monster’ın yurtdışındaki iş kültürü ile kariyerinize devam edebilirsiniz.

Dünyanın 1 numaralı kariyer sitesi MONSTER ile hem yurtdışında iş bulabilirsiniz hem de Monster’ın yurtdışındaki iş yaşamı ile ilgili tavsiyeleri sayesinde hiç zorluk çekmeden kariyerinize devam edebilirsiniz.

60 dan fazla ülkede 5000’den fazla çalışanıyla dünyanın ilk ve en büyük insan kaynakları ve kariyer sitesi olan Monster’ın, Türkiye’de hizmete soktuğu www.monster.com.tr  kısa sürede online kariyer dünyasına yepyeni bir yaklaşım getirmeyi başardı. Lansmanının 1.yılında Monster yeni tasarımı, içeriği ve uygulamalarıyla adaylara tüm dünyada hayallerindeki işi bulmaya, işverenlere de şirketlerine değer katacak doğru adayları bulmaya yardım ediyor.  Dünyanın  en çok ziyaret edilen web siteleri araştırmalarında her zaman ilk 40. sırada yer almayı başaran Monster, Türkiye’de de www.monster.com.tr sitesinde iş arayanlara binlerce iş ilanı ve  işverenlere de nitelikli aday veritabanı sunuyor.

Monster'ın dünya genelinde yüz binlerce işveren ile işbirliği bulunmakta ve 80 milyon özgeçmişle dünyanın en büyük özgeçmiş veritabanını yönetiyor. Dünyanın 1 numaralı kariyer sitesi olan Monster, günde ortalama 7 milyon, ayda ise 100 milyon kişi tarafından iş aramak amacıyla kullanılıyor. www.monster.com.tr   sayesinde, iş arayanlar Türkiye’nin farklı illerinde yer alan iş ilanlarının yanı sıra Monster’ın farklı ülkelerdeki milyonlarca iş ilanına da başvurarak yurt dışı iş imkanlarına ulaşabilmek şansı yakalıyor.

Etiketler :