Zafer Çağlayan oğlunu evlendirdi

Zafer Çağlayan oğlunu evlendirdi

Devletin zirvesini buluşturan düğün..

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Kaan Çağlayan, Sheraton Otel'de gerçekleşen düğünde, hayatını 5 yıldır birlikte olduğu aynı bölümden mezun olan Cansu Küliğ ile birleştirdi.

Çağlayan ve eşi Songül Çağlayan'ın konukları kapıda karşıladığı düğüne, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Bekir Bozdağ, Beşir Atalay, Ali Babacan ile bakanlar, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

"KOŞ EMİNE GEÇ KALDIK"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan düğün törenine adeta koşarak geldi. Dün yoğun Moğolistan gezisinden sonra yaklaşık 8 saatlik yolcukla saat 20.40 civarında Ankara'ya gelen Erdoğan, ayağının tozuyla düğüne katıldı.

GÜL: "TAVSİYELER KULAĞINIZA KÜPE OLSUN"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ın kıydığı nikahta genç çiftin şahitliklerini Gül, Çiçek ve Erdoğan yaptı. Devletin zirvesinden genç çifte her zamanki gibi üç çocuk tavsiyesi yapıldı. Evlilik cüzdanını geline veren Cumhurbaşkanı Gül, "Tavsiyeler kulağınıza küpe olsun. İnşallah hayırlı çocuklar yetiştirirsiniz" dedi.

ÇİÇEK: "AYAĞA DA DAMARA DA BASMAYIN"

"Evlilik boyunca ayağa da damara da basmayın" diyen Çiçek, "Bir garip, iki rakip, üç denge olur. Gerisi Allah'a kalır" dedi.

ERDOĞAN: "ÜÇ ÇOCUKLA TAÇLANDIRIN"

Başbakan Erdoğan da "Allah yar ve yardımcınız olsun" diyerek çifti tebrik etti. Erdoğan genç çifte, "Artık millet oldunuz. Üç çocukla bunu taçlandırın"tavsiyesinde bulundu. Cansu Küliğ'e "Gelin hanım pürüz yok değil mi?" diye soran Başbakan, "Durmak yok yola devam" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.