Erbakanlar aynı villada ama konuşmuyorlar

Erbakanlar aynı villada ama konuşmuyorlar

Erbakan'ın çocukları arasındaki tartışma bitmek bilmezken, üç kardeş aynı evde yaşamaya devam ediyor..

Milli Görüş lideri, eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın çocukları arasındaki tartışma bitmek bilmezken, üç kardeş aynı evde yaşamaya devam ediyor. Evin çok büyük olması nedeniyle Fatih, Elif ve Zeynep Erbakan'ın birbirini görmediği öğrenilirken, Zeynep Erbakan'ın geri adım atmaması nedeniyle halen barışın da sağlanmadığı belirtiliyor.

125 METREKARELİK BİR DAİREDE HAYATINI SÜRDÜRDÜ

Necmettin Erbakan uzun yıllar Güvenlik Caddesi'nde 125 metrekarelik bir dairede hayatını sürdürmüştü. Erbakan daha sonra Balgat'ta genel merkez binasına oldukça yakın bir bölgede yaptırdığı villasına taşındı.

Son derece büyük olan villada Fatih Erbakan ve Elif Erbakan ile hayatını sürdüren Necmettin Erbakan son günlerine kadar da burada yaşadı.

ZEYNEP ERBAKAN DA BABASININ EVİNE TAŞINDILAR

Erbakan'ın ölümünün hemen ardından eşinden ayrılan Zeynep Erbakan da çocuklarıyla birlikte babasının Balgat'taki villasına taşındı. "Akşam yemeklerinde mutlaka bir araya gelmeye özen gösteriyoruz" diyen Zeynep Erbakan, kardeşleriyle birlikte olmaktan da son derece mutlu olduğunu dile getirmişti. Ancak ilerleyen süreçte yaşananlar, kardeşlerin arasını açtı. Zeynep Erbakan geçtiğimiz günlerde SP Kadın Kollarının bir toplantısında bu durumu, "Kardeşlerim yüzüme bakmıyor. Siparişlerimi bile veremiyorum" diyerek anlattı. Üç kardeşin evde birbiriyle karşılaşmamak için ellerinden geleni yaptıkları da ileri sürülüyor.

SP YÖNETİMİ ÜZGÜN

Öte yandan Zeynep Erbakan'ın davayı geri çekmemesi nedeniyle süren gerginlik devam ediyor. SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın taraflarla yaptığı görüşmelerden sonuç çıkmamasının, SP yönetimini üzdüğü belirtiliyor. Kamalak'ın önümüzdeki günlerde yeniden tüm kardeşleri ziyaret edeceği ve "Barışın, davaya zarar vermeyin" diyeceği, parti kulislerinde dillendiriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum