Aile İçi İletişim Derneği Aşure Gecesi

Aile İçi İletişim Derneği Aşure Gecesi

İçinde bulunduğumuz Muharrem Ayı vesilesiyle Aile İçi İletişim Ve Toplumsal Sorunlar Derneği tarafından 27 Ekim 2016 tarihinde aşure gecesi düzenlendi.

Kalabalık bir topluluğun katıldığı geceye hem Aşure gününe dair hem de şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunarak, Aşure duası yapıldıktan sonra günün anlamına dair konuşmalar yapıldı. Gece türkü dinletisiyle devam etti.

Aile İçi iletişim ve Toplumsal Sorunlar Dernek Genel Başkanı Zeynep Göktaş;

“Söz konusu gecemize Dernek Başkanları, arkadaş ve dostların yanı sıra, Başkent Ankara ve Anadolu Konfederasyonu Başkanı Gazeteci Yazar Sayın Mehmet Akyol,  BBP Ankara İl Başkanı Sayın Mahir Alay ve Yönetimi,  AK Çankaya Kadın Kolları Başkanı Sayın Selma Arı ve Yönetimi Oznesi kadın kanal 5 program yapımcısı ve Tuba Er Ankara Büyükşehir Belediyesi Pursaklar Aile Yaşam Merkezi Basın Yayın Danışmanı Feyza Varolguneş ve Ankara Büyükşehir Belediyesi hukuk avukatlarından Ferdi Bey ve Alpaslan Bey bizleri onurlandırmıştır. Gecemiz nedeniyle bizlere ev sahipliği yapan Petra ailesinden Ayşe Korkmaz ve Ömer Korkmaz'a da ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz. Aşure gecemize katılan tüm dostlarımıza şahsım, yönetim kurulumuz ve temsilcilerim adına teşekkür ediyorum. Allah tekrarına erdirsin,” dedi.

Merkezi Ankara’da bulunan ve Başkanlığını Zeynep Göktaş’ın yaptığı Dernek, yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

 

Haber: Fatma Ç.Kabadayı

Aile İçi İletişim Derneği Balıkesir Temsilcisi

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.