AİLE İÇİ İLETİŞİM DERNEĞİ BALIKESİR’DE TOPLANDI

AİLE İÇİ İLETİŞİM DERNEĞİ BALIKESİR’DE TOPLANDI

2015 yılında Zeynep Göktaş tarafından kurulan Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği Balıkesir’in İvrindi ilçesinde toplantı yaptı.

Balıkesir il temsilcisi eğitimci-yazar Fatma Çetin Kabadayı’nın organize ettiği toplantı saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Dernek Başkanı Zeynep Göktaş, yaptığı açılış konuşmasında:

 

“Sevgili Öğretmen arkadaşlar, kıymetli misafirler ve basınımızın çok değerli temsilcileri… Şahsım, yönetim kurulu üyelerimiz ve temsilcilerim adına sizleri saygı ile selamlıyorum. Derneğimizin Balıkesir temsilcisi Eğitimci-Yazar Fatma Çetin Kabadayı’nın hazırlamış olduğu AİLE İÇİ İLETİŞİM VE TOPLUMSAL SORUNLAR DERNEĞİ Programını organize etmesinden ve bizleri sizlerle buluşturmasından dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum. Hoş geldiniz, mutluluklar getirdiniz.

Kıymetli Konuklarımız,

Derneğimizin Merkezi Ankara da olup İstanbul, Gaziantep, Iğdır, Denizli, Bursa, Sinop, Aksaray, Bolu, Antalya, Tekirdağ, Batman, Mardin, Manisa Soma, Tokat Erbağ, Ankara Çubuk, Ankara Sincan ve Uluslararası Avustralya da Temsilciliklerimiz mevcuttur.

Değerli Konuklarımız…

Derneğimizin kuruluş amacı ile ilgili kısa bir bilgi vermek istiyorum.

Derneğimiz, Aile İçi İletişim ve Toplumsal sorunlar konusunda cemiyeti aydınlatmak, rehber olmak ve bu konularda ulusal duyarlılık ve farkındalık oluşturmak, seminerler, kurslar, konferanslar, bilimsel toplantılar, sergiler ve geziler düzenlemek, sivil toplum faaliyetlerinin güçlendirilmesini sağlamak, kurum ve kuruluşlara destek vermek amacıyla kurulmuştur. Biliyorsunuz ki toplumuzun en önemli sorunlu iletişimsizliktir. Doğru iletişimle hem ailemizi hem toplumuzda birçok sorunu çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum,” dedi. Ailede en büyük yükün annede olduğuna değinen Zeynep Göktaş ailede mutluluğun sırları hakkında örneklerle bilgi verirken boşanmanın çözüm olmadığını, hoşgörünün evlilikte çok büyük önemi olduğunu dile getirdi. Kadına düşen vazifelere de değinen Zeynep Göktaş, çocuk yetiştirmede de iletişim ve sevginin önemini vurguladı.

Görüntünün olası içeriği: 20 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan

 

Programda Yaprak Çelik ve Doktor Satı Ceylan seslendirdikleri türkülerle, Kayrahan Kabadayı ise yan flüt ile çaldığı parçalarla dinleyicileri büyüledi.

Aile İçi İletişim ve Toplumsal sorunlar Derneği adına kesilen pasta, erken anneler günü kutlaması olarak ikram edildi.

Misafirleriyle özel konularda da görüşmeler yapan Zeynep Göktaş, katılan herkese teşekkür etti.

Haber: Fatma Ç. KABADAYI

Görüntünün olası içeriği: yiyecek

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.