Aile İçi iletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği’ni Açılışı Yapıldı

Aile İçi iletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği’ni Açılışı Yapıldı

Zeynep Göktaş Şahan’ın kurmuş olduğu Aile İçi iletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği’nin açılışı Ankara Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleşti.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Başkan Zeynep Şahan “Ailenin korunması ve güçlendirilmesi amacıyla 15 ile 21 Mayıs Aile Haftası olarak kabul edilmiştir. Bu güzel hafta hepimiz için kutlu olsun. Kıymetli Konuklarımız Derneğimizin Merkezi Ankara da olup İstanbul, Gaziantep, Iğdır, Denizli, Bursa, Sinop, Aksaray, Bolu, Antalya, Tekirdağ, Batman, Mardin, Manisa Soma, Tokat Erbağ, Ankara Çubuk, Ankara Sincan ve Uluslararası Avustralya da temsilciliklerimiz mevcuttur. Derneğimiz, Aile İçi İletişim ve Toplumsal sorunlar konusunda cemiyeti aydınlatmak, rehber olmak ve bu konularda ulusal duyarlılık ve farkındalık oluşturmak, seminerler, kurslar, konferanslar, bilimsel toplantılar, sergiler ve geziler düzenlemek, sivil toplum faaliyetlerinin güçlendirilmesini sağlamak, kurum ve kuruluşlara destek vermek amacıyla kurulmuştur. Birçok sorunun temelinde de aile içi iletişim eksikliği vardır. Başta teknoloji olmak üzere, şiddet, yeterince birbirini dinlememek, sevgi eksikliği, erken evlilikler, gibi içimizi acıtan nedenleri sıralayabiliriz. Toplumsal Sorunlarımız malum başta işsizlik, trafik, çevre kirliliği, doğanın korunması, üretimsizlik, israf, madde bağımlılığı gibi toplumsal sorunlarla inşallah ürettiğimiz projelerle, çözüm ortaklarımızla Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği olarak bizlerde sizlerin de varlığıyla damlada derya olacağımızı düşünüyorum” diyerek il içi ve il dışından açılışa gelen konuklarına teşekkür etti.

 

Birleşen Yürekler Dernek Başkanı Yasemin Meydan’ın ve Ankara Sanat Platformu Başkanı Şair Sultan Özateş’in okuduğu şiirler salonda bulunanları büyüledi. Toplantıya il temsilcisi ve konuk olarak katılanlardan Emine Aslan, Gaziantep İl Temsilcisi Gazeteci Abdullah Yiğit, Yasemin Meydan Yeşilhisar, Batman İl Temsilcisi Nevzat Çelik,  Kansere Gülümse Dernek Başkanı Selahattin KaplanEğitimci Yazar Fatma Çetin Kabadayı,  Genel Başkan, gazeteci Mehmet Akyol, Hamit BaşkayaAyşe Altunküpe, ve Saadet Özdilek derneğin faydalı işlere imza atacağını bildiklerini, birlikte çok güzel projeler üreteceklerini dile getirdiler.

 

Açılışa katılan Yaşam Koçu Saadet Özdilek konuyla ilgili konuşma ve sunumu yaptıktan sonra yazar Fatma çetin Kabadayı da Çocuklarla Doğru İletişim konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

Zeynep Köşker’in sunumuyla gerçekleşen programda Deniz Ateş ve Ozan Âşık Sevdai ve İlknur Ünlüsoy da şarkı ve türküleriyle konukların gönlünde taht kurdular.

Gaziantep İl temsilcisi Gazeteci Abdullah Yiğit'in elinden fotoğraflarla ölümsüzleşen açılış programı 17.00'de başlayıp 21.00'de sona erdi.

Açılış kurdelesinin çeşitli illerden gelen temsilcilerle birlikte kesilmesinin ardından program sonunda plaket ve madalya takdimi yapıldı. Başkan Zeynep Şahan, böyle önemli bir organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek “Çok güzel işlere imza atacağız,” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.