Zileli ve Salih Tuna Trabzon için birbirine girdi

Zileli ve Salih Tuna Trabzon için birbirine girdi

Ters Cephe'nin sahalara dönüşü hayli sert oldu. Salih Tuna ve Ümit Zileli şike soruşturması ve Trabzonspor tartışmasında birbirine girdi...

Ekranların en hararetli programlarından Ters Cephe, hayli sert bir canlı yayın oturumuyla sahalara geri döndü. Kanaltürk'te yayınlanan programa şike soruşturması ve Trabzonspor kavgası damga vurdu.

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna ile Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli şike soruşturmasında Trabzonspor'un yer alıp almadığı konusunda tartışırken suçlamalar havada uçuştu. Programa telefonla bağlanan Bugün Gazetesi Spor Müdürü Ahmet Konanç'ın soruşturmada Trabzonspor'a dair iddiaların da yer aldığını söyleyince başlayan tartışma stüdyoda gerilimi tırmandırdı. Konaç'a itiraz eden Salih Tuna Trabzonspor'un soruşturmada olduğuna dair iddiaların dayanaksız olduğunu söyledi. Araya giren Ümit Zileli'nin söyledikleri ise Tuna'yı adeta çileden çıkarttı. Ümit Zileli'nin 'Trabzonspor teşvik pirimi vermiştir' demesi üzerine çok sinirlenen Tuna 'Yalan söylüyorsun' diyerek tepki gösterdi. Karşılıklı atışmalara dönüşen Trabzonspor polemiği moderatörü çaresiz bıraktı.

İşte o anlar:


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum