Zirvede Son Iki HAFTA

Zirvede Son Iki HAFTA

Turkcell Süper Lig'de, lider Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki şampiyonluk yarışı hız kesmiyor. Zirve yarışındaki iki takım da aynı sonuçla sahadan ayrılırken bugün 32. hafta sonucu oluşan puan durumu şöyle:

 

Fenerbahçe, sahasında Eskişehirspor'u 2-0 yenerek, 70 puanla liderliğini sürdürmeyi başardı. Sarı-lacivertliler çok hızlı başladığı karşılaşmada golleri ilk yarıda Alex ve Özer'in ayağından buldu. Bu sonuçla Fenerbahçe, puanını 70'e çıkararak, rakibi Bursaspor'un bir puan önünde 32. haftayı lider tamamladı.

Sahasındaki maçta Kayserispor'u ağırlayan Bursaspor, Fenerbahçe gibi rakibini 2-0 mağlup ederek, şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü. Yeşil-beyazlıların gollerini Turgay ve penaltıdankaleci Ivankov kaydetti. Bu sonucun ardından Bursaspor 69 puana ulaşırken, Fenerbahçe'nin bir puan gerisinde ikinci sıradaki yerini korudu.

Ligde bugün İstanbul'da, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray karşılaştı. Sarı-kırmızılı ekip, rakibi karşısında sahadan Baros'un golüyle 1-0 galip ayrılarak, 64 puana ulaştı ve 3. sırada yer aldı.

Turkcell Süper Lig'de yarın saat 16.00'da Denizlispor-Gençlerbirliği ve Antalyaspor-Gaziantepspor maçları oynanacak. Yarın ayrıca ligin alt sıralarını ilgilendiren maçlarda Sivasspor ile Kasımpaşa, Diyarbakırspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

Ligde 32. haftada oluşan puan durumu ise şöyle:

Etiketler :