Zlatan'dan Ronaldo'ya olay sözler!

Zlatan'dan Ronaldo'ya olay sözler!

İsveç'in süper yıldızı Zlatan Ibrahimoviç, yine çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Portekiz'le oynanan rövanş maçında, Ronaldo'nun 2. golünün ardından yaptığı alkış ekrana gelen Ibrahimoviç, o alkışın Ronaldo için olmadığını söyledi.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan yıldız oyuncu, "Ronaldo'yu mu alkışlamışım? Hayır, ben sadece takım arkadaşlarıma moral vermek için ellerimi çırptım" dedi.

Ronaldo'nun golünden sonra maçın henüz bitmediğini ifade eden Ibrahimoviç, "Son düdüğe kadar maçı bırakmamak önemliydi. Çünkü futbolda her zaman beklenmedik şeyler olabilir. Ben de arkadaşlarımı motive etmek için onlara alkış yaptım" dedi.

TAKIM ARKADAŞLARINI ELEŞTİRDİ

Milli takımdaki arkadaşlarını da eleştiren İsveçli yıldız, Ronaldo'yu durdurmakta başarısız olduklarını söylerken "Onun mükemmel bir futbolcu olduğu ortada. Ama biz ona çok fazla boş alan bıraktık. Ronaldo kontra-atağa çıkarken karşısında durması gereen herkes kötüydü. Ronaldo da büyük yeteneklerini sergileme fırsatı yakaladı" diye konuştu.

RONALDO'YA GÖNDERME

Ibrahimoviç son olarak Cristiano Ronaldo'nun Altın Top'u alma ihtimalinin sorulması üzerine "O dünyanın en iyi futbolcusu mu? Sanmıyorum, sadece benden bir gol daha fazla attı" ifadelerini kullandı.

(LigTv)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.