Nuray MerT programda çıldırdı

Nuray MerT programda çıldırdı

Star yazarı Mustafa Karaalioğlu ile Hürriyet yazarı Nuray Mert Basın Odası'nda yine birbirine girdi. Mert bu gidişle bu programda çıldıracak

NTV ekranlarında yayınlanan Basın Odası yine gündemi tartıştı, ilginç polemiklere sahne oldu. Nuray Mert, Mehmet Y. Yılmaz ve Mustafa Karaalioğlu, Ruşen Çakır'ın moderasyonunda bir araya geldi.

Progama damgasını vuran tartışma yine Star yazarı Mustafa Karaalioğlu ile Hürriyet yazarı Nuray Mert arasında yaşandı. İkili her hafta biraz daha şiddetli polemiklere imza atıyor. Basın Odası stüdyosu iki gazeteciye fazla geliyor anlaşılan.

Siyasetin gündemine giren anayasa değşikliği tartışmalarına katılan Basın Odası'nın gazetecileri hayli şiddetli bir polemik yaşadılar. Star yazarı Mustafa Karaalioğlu ile Hürriyet yazarı Nuray Mert anayasa değişikliği tartışmasında adeta birbirlerine girdiler. Özellikle Nuray Mert her geçen hafta biraz daha gergin resimler veriyor.

NURAY MERT CANLI YAYINDA ZIVANADAN ÇIKTI!

Gündemdeki anayasa değişikliği tartışmalarında dillendirilen bir konu da bu meclis bu değişikliği yapma hakkına sahip midir?' tartışması oldu. Belli çevrelerin gündeme getirdiği bu tartışmaları eleştiren Mustafa Karaalioğlu 'Kurucu Meclis'e gerek yok' dedi. Bir adım daha atarak 'kurucu meclis tartışmaları darbe taraftarlarının işidir' demeye getirdi. İşte bu sırada hemen yayında oturan Nuray Mert'in homurdanmalarını duymuş olacak ki tepkisi gösterdi.

Mustafa Karaalioğlu: Ben cık cıklarla konuşmak istemiyorum.

Nuray Mert: Sen beni böyle anlarsan tabi ki cık cık ederim.

Mustafa Karaalioğlu: Ben kişileri muhatap alarak konuşmuyorum.

Nuray Mert: Tabi bütün algınız yakın tarihte yaşanan askeri darbelere odaklandığı için aklınıza başka bir şey gelmiyor. Askeri, yüksek bir gücün dayattığı bir kurucu meclisten söz eden olmadı ki.

 

 
1 / 6

 

Mustafa Karaalioğlu: Ben burada bu tarz konuşmaları meşrulaştırmak istemiyorum. Bu değerlendirmeleri saygıdeğer de bulmuyorum.

Nuray Mert: Saygıdeğer bulsan ne olur bulmasan ne olur? Benim bulunduğum yerde bulunma saygı duymuyorsan.

Nuray Mert: Hayır sanki ben ordu önderliğinde bir kurucu meclis demişim gibi. ne alakası var, aklınıza başka bir şey gelmiyorki.

Mustafa Karaalioğlu: Ben bu işleri öğretirim sana. Düpedüz öyle söylüyorsun. 'Meclisin, sivillerin belli bir hareket alanı vardır, bunun dışına çıkamaz' diyorsun.

Nuray Mert: Ruşen lütfen müdahele eder misin, düzeni sağlar mısın! Bu ne çirkin bir durumdur. Ben bıktım artık burada 'darbeci' olarak yargılanmaktan.

Mustafa Karaalioğlu: Ben çekiliyorum tamam. Ağırlasın herkes istediğini.

Nuray Mert: Kimmiş bu darbeciler bulsunlar da atsınlar içeri biz de rahatlayalım ya. Be AKP'nin kapatılma davasında muhalif tavır koyunca muteber oluyorum da şimdi niye böyle? Sinirim de bundan, cık cıklarımda...

GAZETECİLER.COM

Etiketler :