Cinler insanlara neden musallat olur

Cinler insanlara neden musallat olur

Gazeteci - Yazar M. Ali Bulut Moral FM’de Fethi Çağıl’ın hazırlayıp, sunduğu Berceste programında metafizik âlem sakinleri ve ruhun deşifresi ile ilgili çarpıcı ve sarsıcı açıklamalarda bulundu.

Gazeteci - Yazar Mehmet Ali Bulut Moral FM’de Fethi Çağıl’ın hazırlayıp, sunduğu Berceste programında metafizik âlem sakinleri ve ruhun deşifresi ile ilgili çarpıcı ve sarsıcı açıklamalarda bulundu.

Son yıllarda galasında yangın çıkan Büyü filmi ile başlayan; Dabbe, Musallat, Semum ve şu sıralar vizyonda yer alan Üç Harfliler Marid gibi metafizik âlem sakinlerini konu edinen yerli yapımların artmasıyla, toplumun değişmeyen gündem maddelerinden olan cinler Berceste programında masaya yatırıldı.

Programda M. Ali BULUT, Cinlerin mahiyeti nedir? Cinler insanlara musallat olur mu? Cin çarpması var mıdır? Cinler hangi ortamlarda yer alır? İnsanlar hangi taraflarıyla cinlerden üstündür? İnsan ruh itibariyle nasıl bir varlıktır? Ruhun giydiği beden elbisesinin şifreleri nelerdir? Vb sorulara çok önemli cevaplar verildi.
 

Etiketler :