Adnan Zeki BIYIK

Adnan Zeki BIYIK

"Lûtî" Demek Günahtır

Doğrudur, Yüce dinimiz fıtrata aykırı olan birlikteliği yasaklar. Ben koca bir toplumun bir peygambere nasıl hakaret ettiğine değineceğim. Herkesin ağzında bir “Lûtilik” almış gidiyor. Hz Lût’un halkının içinde sapkın ilişkiler kuranlar var diye bu çirkin durumu koskoca bir peygamberin adına yamamak da ne oluyor.

Bir nisbet “ya” sı ile Allah’ın elçisinin ismini homosekseksüel bir sıfatla yan yana getirmek ne büyük bir vicdansızlıktır ne büyük bir günahtır. Bunu profesöründen, imamına, müftüsünden gazetecisine, siyasetçisinden sanatçısına kadar herkes kullanmakta. Peki sizin adınızın gerisine böyle bir nispet yapılsa hoşunuza gider mi?

Şuayb Peygamber’in halkı para, sömürü, soygun-talan düzeni kurmuştu, bugünkü adı ile kapitalizm serapa bu toplumu esir etmişti. Günümüzde kapitalizm,  başta Türkiye olmak üzere dünyada hakim olmuş durumda, şimdi biz bu duruma Şuaybîlik, bu sistemin köleleri olan bizlere de Şuaybî mi  diyeceksiniz? Bu ne aptalca bir isimlendirme, bunu ilk kim başlatmışsa Hz Lut’a  bühtan etmiştir. Kötü iş ve işlemleri Peygamberler gibi büyük ruhlara yaratılmışların en saygıdeğer insanlarına nispet etmek en hafif tabiriyle  terbiyesizliktir.

Lut Peygamber aramıza gelse siz bu çirkin durumu benim adıma neden yamadınız dese ne cevap verirdiniz? Derhal yayınlarınızda ve konuşmalarınızda bunu düzeltin.

**********

Baro-Hutbe-LGBT ve İstanbul Sözleşmesi

Hocam sen bu hutbe-baro konusuna ne diyorsun? Ben bu konuda yorum yapmayacağım, daha önemli bir şey söyleyeceğim. Kardeşim Baronun dava konusu ettiği mevzunun dayanağı ne? İstanbul Sözleşmesi…Peki bu sözleşmeyi kim kabul etti? Meclis…

Peki, şimdi bu sözleşmeyi kabul eden siyasiler ise, niye şamar oğlanı siyasiler değil de Diyanet oluyor?  Tepkilerin odağından kendini müberra eyliyor ve fatura Diyanete çıkıyor. Diyanet Kur’an’da haram kılınan bir mevzuyu görevi olarak gündeme getiriyor. Ama hutbenin tamamına bakılsaydı orada çok önemli konular vardı, küresel açlıklar ve insanların gitgide vurdumduymaz olması gibi oldukça mühim mevzulara değiniliyordu, ama maalesef bir cımbızizasyon operasyonu ile LGBT üstüne yoğunlaşılarak diğer önemli konular berhava oldu.

 Okul arkadaşım ve şimdi de önemli bir eğitim kurumumuzun müdürü olan Fatih BOYRACI Hocamız konuyu sosyal medya hesabında çok veciz bir şekilde vaz ediyor:

“Ali Erbaş yalnız değildir diye ortalığı yıkanlar aylardır bu İstanbul Sözleşmesi bizi bitiriyor diye feryat eden Sema Maraşlı'yı niçin desteklemedi. Halen de bu sözleşmeyi kimse dillendirmiyor. Herkes baroya saldırıyor ve soruyor ey baro sen bu gücü nereden alıyorsun el cevap "İSTANBUL SOZLESMESİ. Mevcut siyasi iktidarın bu konuda Ali Erbaş'a vereceği en büyük destek bu sözleşmeyi feshetmektir.”

------------

LGBT AHLAKSIZ, PEKİ AŞAĞIDAKİLER NE?

Orta Anadolu’da görev yaptığım bir şehirde yöre halkı birine kızdığı zaman i..ne kelimesi yerine ÜTNE derdi. Ben de o kelimeyi çok çirkin bulduğum için yazımın kalan kısmında ÜTNE kelimesini kullanacağım.

Hormonlarında sorun olup tedavi edilmesi gerekenleri hariç tutarak diyorum ki evet kadın kadın ile erkek erkek ile cinsel cihetle hemhal olması bir sapkınlıktır, ahlaksızlıktır. Ya şunlar nedir?

-Devletin virüs sebebiyle sıkıntıya düşmüş vatandaşına  verdiği 1000 TL’lik yardım parasına ferrarisi, audisi, mercedes’i olup başvuranlar ÜTNE değil midir?

Ütnelik ahlaksızlık ; Peki

--Soruları çalmak suretiyle milyonlarca gencin hakkını yemek nedir?

--İhaleye fesat karıştırıp bir gecede milyarder olmak nedir?

--Aziz vatanımzı rant yurdu olarak görmek nedir?

--Ülkeyi bölüp parçalamak, dulun yetimin hakkını yemek nedir?

--Doğu görevi yapmamak için iltimas yapmak ve yaptırtmak nedir?

-- Kullanımı 10’lu yaşlara kadar inmiş, uyuşturucularla neslimizi zehirleyen mülevvesler ÜTNE midir değil midir?

--Kendi asistanına, beceriksiz liyakatsiz yakınına, vırtığına, zırtığına torpil yapmak-yaptırmak suretiyle kul hakkı yemek hangi ahlakın ürünüdür?

--Sadece kendi tarikdaşını, klikdaşını,  kayırıp cümle halk-ı cihanı ötekileştirenler nedir?

--Virüs nedeniyle fiyatları artıran, milyarlarına milyarlar katabilmek için ihtikâr yapan soysuzlar nedir?

--Din ve dinî tüm değerlere gericilik gözüyle bakan, şişesi 20 bin liralık petrus’u bir oturuşta içip garip gurebâyı aşağılamayı ilericilik sayan görgüsüz, kabuğunu beğenmez türedi zenginler nedir?

--Masum, yavrulara tecavüz edip, sonra onları gömen domuzlar hangi gruba girer?

--Bir zamanlar hayatında bir kez bile hayatını okumadığı, görüşlerini paylaşmadığı halde koltuk kapmak için Atatürk rozeti takıp şimdilerde de konjonktüre muvafık olarak terfi alabilmek için parmağına gümüş yüzük takıp, yine yaşamı boyunca hiç okumayıp yan yana gelmediği halde masasının üstüne Kuran-ı Kerim koyan münafıklar ÜTNE midir, Lezzo mudur? Yoksa Engerek yılanı mıdır?

Bu listeyi sayfalarca uzatabiliriz, sayısını bilmem ama ülkemizde 500 bin biyolojik ÜTNE varsa yukarıda durumları tasvir edilen çok sayıda ahlaksız, felsefi anlamda da ruhu kahpeleşmiş, gönlü tuvalet giderine dönüşmüş milyonlarca ÜTNE mevcuttur.

Filhakika; biyolojik ÜTNE’lere verilen bu tepkiler, tüm toplumu temelden mahveden çok daha fazla kıyıcı ve yok edici ütneliklere verilebilseydi işte o zaman riyakâr bir toplum olmaktan kurtulurduk. Allah da bize rahmet nazarıyla bakardı.

*******

Not: 1-Yukarıda sıfatları vasfedilen ÜTNE evsafı bellli bir kesim, belli bir grup ya da grupları değil tüm bu sıfatları taşıyan şahısları şamildir.

2- Yukarıdaki ahlaki çöküş maddelerini vermemin gayesi LGBT olaylarını masum göstermek değil, o da dâhil hızla kamuyu mahveden daha büyük diğer sorunlara dikkat çekmektir.

3-Bir baba, bir din hizmetkârı, bir yazar, bu milleti bu vatanı seven bir vatandaş olarak aile hayatımızı tehdit eden bu İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’nin derhal kaldırılmasını istiyorum. Aksi halde hakkımı helal etmiyorum.

------------------

Nüsha-i aşûfte-i dîvan-ı ömrüm sorma hiç
Hat galât, manâ galât, imlâ galât, inşa galât

(Anlamı: Her tarafımız pisliğe bulaşmış vesselam)

Haydi kalın sağlıcakla…

Adnan Zeki Bıyık

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.