Adnan Zeki BIYIK

Adnan Zeki BIYIK

Terfi Hapı Fetömentin

Dün FETÖ'yü överek, onun kuyruğuna yapışarak makam ve mevki sahibi olanlar bugün de FETÖ'ye söverek makam mevki kapıyorlar. Bazılarına FETÖ hep iyi geliyor…

 

Geçenlerde Twitterda gezerken Hitit İlahiyat Fakültesinden değerli hocamız Prof. Dr. Hilmi DEMİR’in bu paylaşımını gördüm. Hocamız ülkemizde hızla deveran eden bir gerçeği veciz bir şekilde dile getiriyordu. Ben de makalelerimde yer yer konuyu dile getiriyor, devlet büyüklerini uyarıyorum ama nedenini anlayamadığım bir ilgisizlik var, Fetöyle mücadele edildiği söyleniyor ama öyle terfiler yapılıyor öyle ipe sapa gelmez uygulamalar oluyor ki ben ve benim gibi on binlerce insanımızın aklında da çok sayıda istifhamlar oluşuyor.

İşte size her dönemde gemisini yürütmüş eski bir diyalogcu şimdilerde ise güya fetö avcısı bir münafığın ilginizi çekecek bir diyaloğu:

 

Adnan Zeki: Nasılsın peksimet?

Augmentin Peksimet: İyiyim hocam, genel müdür oldum, beni kutlasana hocam,

Adnan Zeki: Zıkkımın dibi…Sen eskiden Fetullah Gülen’in eteğinde değil miydin?

Augmentin peksimet: Evet ama…

Adnan Zeki: Dinler arası diyalog kepazeliğinin öncüsü olarak Abant toplarında bulunmadın mı?

Augmentin: Evet hocam ama…Kem küm

Adnan Zeki: Olimpiyatlarda en ön safta değil miydin? Maklubeler filan,

Augmentin: Hocam maklube çok yarayışı bir yemektir, size de tavsiye ederim. Olimpiyatta sizinkiler de (Diyanet Bürokratlarını kasdediyor) vardı hocam, şimdi onların önemli bir kısmı oradaydı, şimdi benim gitmem mi suç oldu?

Adnan Zeki: Beni bahsettiğin adamlara ve kendinle karıştırma, ben hayatımda ne olimpiyatlara gittim ne de maklubenizi yedim…Ama ne hikmetse sizin eski kankalarınızın birçoğu daha da terfi etti…Ne diyeyim hepinizi Allah’a havale ediyorum.

Adnan Zeki: Senin şu yavşak bir dostun vardı, sabah akşam karı kız peşinde koşardı, yurtdışında müşavirdi, aynı zamanda akademisyendi. Adı neydi onun?

Augmentin: Şu sarışın Bulgar aşüftesiyle yakalanan mı?

Adnan Zeki : Evet O,

Augmentin: Onun adı Gripin Diplomat…

Adnan Zeki: Nerede o hovarda şimdi?

Augmentin: Onun bu kadın meselesi duyulunca onu müşavirlikten aldılar bir fakülteye dekan yaptılar.

Adnan Zeki: Yazık değil mi? O fakültede okuyan kızlarımız risk altında değil mi? Böyle sapıkların atılması gerekmez mi?

Augmentin:  Nefsine uymuş, bağışlayalım, belki düzelmiştir,

Adnan Zeki: İyi de aynı işi yapan alt düzey bir memuru hemen atıyorlar, hiç gözünün yaşına bakmıyorlar, bu adil mi?

Agumentin: Hocam o akademisyen olduğu için onun amiri durumundaki akademisyen bürokratlar olayı kapattılar…

Adnan Zeki: Yani arkan varsa adaleti ez, arkan yoksa vur garibin tepesine öyle mi?

Agumentin: Ne yapalım hocam bu dünya böyle, işine gelirse…

Adnan Zeki: Peki bu Gripin rezilini oraya tayin eden bürokratın adı neydi?

Augmentin: Dr. Lansor Nexium A'ver Zıplamat

Adnan Zeki: Yahu anlamadığım bir şey var peksimet, Sen zaten 17-25’den önce kendi kliğini ve liderini (Fetöyü) kutsuyordun onu herkes biliyor,16 Temmuz sabahına kadar fetö aleyhine hiçbir laf etmedin? Ama bakıyoruz darbe kalkışmasından sonra Fetö’ye gün yüzü görmemiş sövgüler serdediyorsun, Ne iş?

Augmentin: Önce müdürlüğü, sonra daire başkanlığını şimdi de genel müdürlüğü nasıl aldım sanıyorsun, bu işin rajonu bu müftü efendi

Adnan Zeki: Halbuki ben 17-25’den önce Fetöye ağır yazılar yazmış biri olarak bırak terfi etmeyi, geçirdiğim soruşturmalar, aldığım cezalar, sizinkilerin tehditleri, ailemden koparılmak suretiyle muhtelif eziyetler görmüşüm, yani anlayacağın tam devletin istediği gibi bir adam iken nasıl iş ise ben ve benim gibi vatanperver ve hiçbir oluşumun uşağı olmamış kişiler değil de sizin gibi çok yüzlüler itibar görüyor, bu çok ağrıma gidiyor.

Agumentin: Müftü Efendi sen de benim gibi yapsaydın…İki söylem değiştirdik, birkaç demokrasi mitingine katıldık…Büyüklerim sağ olsun…Yakında bir müsteşarlık söz konusu…Lüzumsuz yazılar yazıp kendini avutma….Bırak şu Ebuzer dürüstlüğünü de testini doldur…Sen bu kafayla daha çooook sınır beklersin…Allah’ın keriz müftüsü…

Adnan Zeki: Doğru konuş ulan sahtekâr! Kimin keriz olduğunu Allah Arasat Meydanından  hepinize gösterecek. Sizin gibilerin suratını ve pişkinliğini görünce kusasım geliyor…

Agumentin: Dün dündür bugün bugündür Müftü Efendiiiii, Aklını kullanmadıysan talihine küs…..Haydi bana önümüzdeki günlerde resmi bir yazı yollarsan arz ederim diyeceksin unutma….Yoksa göndettiririm sana bir müfettiş ha….Puhahaha….

--------------------------------

Evet sevgili okurlar; Yukarıdaki vaziyet yüz değil bin değil on binlerce, haberiniz olsun…

Elin Abantçısı, diyalogcusu, maklubecisi, eski fetö muhibbi, elinden zamanı düşürmeyen bir sürü mürai numaradan bir 16 Temmuz dönmesiyle hızla terfi ederken diğer taraftan ömrü bu vatana dine hizmetle geçmiş, şark hizmetleri yapmış, hiçbir oluşumun piyonu olmamış niceleri bedel ödüyor. Şunu iyi biliyorum tüm bu olanlar gayretullaha dokunuyor, ve mülkün ömrünü kısaltıyor maalesef.

Tüm uyarılarımıza rağmen yukarıda anlattığım durumlar artarak devam ediyorsa ve hiçbir tedbir alınmıyorsa o halde  onlara göre Türkiye’nin keriz müftüsü Adnan Zeki’ye şu sözü söylemek düşer:

Ver mehteri Salamon…!

Adnan Zeki Bıyık-Kırklareli Müftü Yardımcısı

Not: Bu sadra şifa! haplarla terfi eden münafıklara bir fitil öneririm. Oldukça fazla komplikasyonları var ama zorba takımına kul hakkı yiyicilerine, vaktiyle kpss hırsızlığı yapıp şimdilerde de hak etmediği halde koltuk çalan hırsızlara iyi geliyor..."Fitil-i Aşkettin"....Bu fitili düzenli kullanırlarsa dürüstlük namına ve ahlak namına belki bir terakki söz konusu olabilir ....Bu Aşkettin ilacının bir de hapı var Onu da sabah ve akşam sadece garibanlar-mazlumlar yemekten sonra alırlarsa ruhları mücella bedenleri de musaffa olur...Allah'ın sevgisi mazlumların üstünden eksik olmasın

 

 


 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.