SİYASİ KARİYER PLANLARI

Bir önceki yazımda “KARİYERİNİZİ NASIL ALIRSINIZ” diye sormuş ve iş hayatında kariyer adına dönen dolaplardan bahsetmiştim. İş hayatının olmazsa olmazı imiş. Kariyer planınız olmalı imiş. Siz çok koşacaksınız ki patronunuz daha çok kazansın.

Yanlış anlaşılmasın. Çalışmayın işinizi savsaklayın manası asla anlaşılmasın.

Elbette çok çalışmalıyız. Ekmeğimizi helalinden kazanmalıyız. Yaptığımız her işin altına imzamızı atabilmeliyiz. Alnımızın akı ile işimizi en iyi şekilde yapabilmeliyiz.

Sıkıntılı olan tarafı, çalışırken başkalarının ayağını kaydırmak, haksız kazanç elde etmek gibi bir anlayış ve tavır içinde asla olmamalıyız. Helal kazancımızın içine haramı bulaştırmamalıyız. Kariyer planımız elbette olacak, ama hıyanet, dolap, yalan ve dolan asla.

Bu girişten sonra önümüzdeki seçim için meydanlara çıkmaya başlayan partililere bir bakalım.

Seçime aday adayı olarak büyük ümitlerle girip aday olamayanların psikolojilerinden küçük bir not. Aday olamayan bir tanıdığımız sözü.

Yanlış yaptılar. Ben aday olsa idim karşı tarafın oy alması mümkün değildi. Ama şimdi aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Başkan yanlış yaptı, çok yanlış….!

Aday olamayanlar küskün..!

Dava adamı iseniz küskünlük olmaz. Amacınız bir pundunu bulup köşe dönmek ise küsmekte haklısınız. Gitti ekmek teknesi….! Siyasi kariyer bitti. Ümitler tükendi.

Ben şahsen siyasi parti liderlerinin birinin yerinde olsa idim, böyle düşünenleri kesinlikle partinin önünden bile geçirmezdim.

Diğer konu. Siyaset madem ülkeye hizmet için yapılıyor. Peki liderlerin hizmet adına küfürleşmeleri doğrumudur?

Ülkeyi yönetmeye talip olanlar; asla halkın manevi değerlerine aykırı hareket edip, malayani konuşmalar sarf edip milletin karşısına çıkamazlar.

Sayın Kılıçdaroğlu’nun sarf ettiği “ananı…” küfrü hazmedilecek, yenilip yutulacak, izah edilecek bir söz değildir. Nasıl izah edip altından kalkacak veya sırıtıp geçecek göreceğiz.

Sayın Başbakan ile Sayın Bahçeli’nin bozkurt dalaşması da asla tasvip edilemez. Bozkurtların karşısına çıkamaz demek ne demektir? Siz terör örgütü müsünüz?

Milletin evlatlarını çatışma ortamına sürüklemek nasıl izah edilebilir? 10.000 bozkurt demek 10.000 terörist demek midir?

Bunların izahı yapılmalı.

Geçen hafta Bugün yazarı Adem Yavuz ASLAN çok önemli bir konuyu gündeme getirdi.

Terörist başı’nın Cuma projeleri.  

Müslüman Kürtlerin çekilmek istendiği bataklık.

 Çadırlarda kıldırılan namazlar.

Ardından peygamberlik iddiaları.

En son mitinglerden birinde Terörist başının peygamber olduğuna dair taşınan pankartlar.

Değerli müslüman Kürt halkı. Aklınızı başınıza alın. Apo Kürt değil, Ermeni’dir. Asla müslüman değildir. Sadece içinde bulunduğu topluma sızmış hain bir ajandır. Asıl amacını yavaş yavaş ortaya koymaktadır.

ASALA terör örgütünün kapandığı gün PKK’nın ortaya çıkması çok anlamlıdır. ASALA dünya kamuoyu önünde yaptığı katliamlar yüzünden itibarını kaybedince izini kaybettirmek ve suçu Kürt kardeşlerimizin üzerine atmak istedi.  PKK adı ve Kürt kimliği ile ortaya çıktı. PKK terörünün ilk birkaç yılında yakalanan teröristlerin Ermeni asıllı olduklarını unutmayın. Süreci iyi tahlil ederseniz bunu kesinlikle anlayacaksınız.

Terörist başının amacı Kürt kimliği veya Kürtlerin saadeti değildir. Onun amacı Ermeni Diasporasına hizmet etmektir. İçinde bulunduğu anlaşılmaz inanç paranoyasının içindeki sır, asıl inancının zaten tahrif olmuş İslam dışı batıl inançtan besleniyor olmasındandır. Bozuk inançtan sağlıklı bir sonuca ulaşması zaten mümkün değildir.

Bu oyuna gelmeyin. İslam inancınıza ve asli kimliğinize sahip çıkın.

Siyasette her şeyin mübah olduğunu söyleyen kafir Terörist başına ve içinize sızmış münafıklar güruhuna dikkat edin.

Türkiye bir bütündür ve bütün olarak kalacaktır.

Ahmet TÜRKAN - Habername

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum