VAN MINUTE

Danıştay’ın Kuruluş yıldönümü Türkiye siyasetine ayar vermeye çalışan Yargı Vesayetine ağır bir darbe vurdu. Cübbesini unutup eski günlerdeki gibi Başbakan’a nasihatler yağdıran, aba altından sopa gösteren,  aslında nasihatlerin arka planında gelecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oy devşirmeye çalışan Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu Başbakan’dan tahmin etmediği bir fırça yedi.

VAN MINUTE

Yani Türkçesi sen Van’ı bilmezsin. Gidip görmeden, takip etmeden, birilerinin gazı ile ileri ger konuşup haddi aşarsan ağzının payını alırsın.

VAN MINUTE, VAN MINUTE

 Sanırım Kılıçdaroğlu’da birkaç gün içinde Feyzioğlu hakkında bir tekzip yayınlar. Ana muhalefet duygusu içinde ilk fırsatta Başbakan’ı suçlayan Kılıçdaroğlu olayın vehametini hala anlamamış görünüyor.

Siyasi kin insanı bu kadar mı kör eder. Bu kadar mı gerçeklerden uzaklaştırır. Yapılan hizmetlerden bu kadar mı habersiz, duyarsız, ilgisiz hale getirir.

Feyzioğlu, gündemden edindiğim istatistiki verilere baktığımda ciddi ciddi Cumhurbaşkanlığını düşünmüş ve kendine ciddi bir rol kesmiş ki, almış vermiş.

Şimdi; böyle ciddi bir siyasi rol için soyunacaksanız, ilk önce sırtınızdaki cübbeyi çıkartıp ben siyasete soyunuyorum demelisiniz. Yoksa selefleriniz gibi çok ciddi yara alırsınız ki zaten şu andaki sonuç ilk raundu çoktan kaybettiğinizin göstergesidir.

Yazık, kolay siyaset adamı olunmuyor.

Önce kendi sıkletinize bakacaksınız, sonra rakibinizin kaç okka olduğunu öğreneceksiniz, sonra da meydan okuyacaksınız.

VAN MINUTE Feyzioğlu, VAN MINUTE….

VAN mesajınız bile sınıfta kalmanıza yetti, geriye bir şey kalmadı.

 

Ahmet TÜRKAN -  HABERNAME

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum