A.Kerim KARAAĞAÇ

A.Kerim KARAAĞAÇ

BU ALBAY GİBİ YÜZLERCESİ OLMASA ORASI KOKMAZDI

BU ALBAY GİBİ YÜZLERCESİ OLMASA ORASI KOKMAZDI

İnsan ahırda bile hayvanların haklarına riayet eder, çünkü o hayvanlardan yeri geldiğinde istifade etmektedir.

Evine bir dilim ekmek götürüyorsan, bu milletin dişinden tırnağından artırıp sana verdiği maaşla götürüyorsun ulan kalleş. Ayrıca devlet bütçesinin yarısından fazlası sizin hizmetinize ayrılmış. Nasıl olsa kontrol mekanizması da senin gibilerin elinde bir oyuncak gibi kullanılıyor. Gel keyfim gel!!

Bir aile ferdiysek bile, o ailenin kavgasız gürültüsüz yürüyebilmesi için konulmuş kurallar vardır, her fert o kurallara uymak zorundadır. Bu bir şirket için de böyledir, aynen bir devlet için de. Hukuk 90 yıldır dağlara gezmeye gitmişti, sağ olsun birileri hukukun kolundan tutup vazifesinin başına oturttu da, böylece hainleri, gaspçıları, soyguncuları, balyoz kaldıranları, paşalık makamına da gelse, kendini ahırda zannedenleri görmeye başladık.

Bir arkadaş, ahırın karanlığında hala pislik yutmaya devam eden bir albayla ilgili yazı göndermiş, ilginizi çekeceğini düşünerek sizi yazı ile baş başa bırakıyorum.  

“Deniz Kuvvetlerinin kalbinin attığı yer olan Gölcük Bölgesindeki askeri hastanenin başhekimi olan Tabip Albay Salih Işık Dilek’in adı geçtiğimiz dönemde medyada çeşitli haberlere konu olmuştu.

Bu haberlerde yer alan iddialar konusunda yetkililer tarafından bugüne kadar atılmış herhangi bir adım yok. Bunun sebebinin Albayın etrafındaki koruma kalkanından kaynaklandığı öne sürülüyor.
Peki Albay Dilek hakkında her biri başlı başına birer soruşturma konusu olan bu iddialar nelerdi? Hatırlayacak olursak, Albay Dilek’in adı ilk bir beyin cerrahı olarak diğer bazı meslektaşları ile birlikte bir ilaç firmasının önderliğinde ameliyatlarda kullanmadıkları malzemeleri kullanmış gibi göstererek Sosyal Güvenlik Kurumunu büyük miktarda zarara uğratmasıdır. Olayı fark eden SGK yetkililerinin başlattığı soruşturma üzerine Marmara Bölgesinde faaliyet gösteren onlarca beyin cerrahı hakkında adli kovuşturma başlatılmış, ancak meşhur Albayımız bu soruşturmada gizli bir el tarafından korunarak SGK müfettişlerinin engellenmişti.

Medyatik Albayımız yaşadığı bu olaya rağmen rahat duramamış ve bu defa kapı komşusu Albay Tayfur Araslı’nın eşi Nesrin Araslı’yı tedavi sürecinde baştan çıkarmıştı. Nesrin Araslı’yı aylarca metreslerinden biri (biri diyoruz çünkü metreslerden bir diğeri Ankara’da yaşayan ve asker eşi olan dul Hülya Tunçtan) olarak kullanmış,  durum ortaya çıkınca da önce kadını bir kenara atmış, daha sonra da aldatılan koca Albay Tayfur Araslı’yı ayağına çağırarak para karşılığında susmasını sağlamıştır. Bu olaydan sonra çevresinden gelen baskılara dayanamayan Albay Tayfur Araslı, bulunduğu ortamdan uzaklaşmak için istifa etme yolunu seçmiştir.
Bu sansasyonel olayın ardından Albay Dilek, soruşturmaya bile maruz kalmamıştır. Bunu sağlayan da diğer olaylarda olduğu gibi kendisini koruyan ve kollayan gizli ve kudretli ellerdir. Albay Dilek’in yasak ilişkilerinin internete düşen görüntü ve ses kayıtlarının Gölcük’te yapılan fuhuş operasyonu kapsamında örgütün arşivinden çıkması sonucunda, savcılık tarafından Albay Işık Dilek ifade vermeye davet edilmiş, önce örgütten şikayetçi olan Albay Dilek ifade verdikten 1-2 saat sonra aldığı gizli bir işaretle geri dönerek şikayetini geri almış, böylece soruşturmada adının geçmesini önleyerek özellikle tıp camiasında kendini çok zor durumda bırakacak bir durumdan yine kıl payı kurtulmuştur.
Başhekim Albay Dilek’in medyaya düşen bir diğer macerasında, izin verilen kontenjanın çok üzerinde sivil hastaya ameliyat yaparak sağladığı zenginliğin dile getirilmemesi için hastanede bu konuda ses çıkarabilecek herkesi makamını kullanarak susturmuştur.

Medyaya ancak bu kadarlık bir kısmı yansıyan Gölcük askeri hastanesinde yaşanan olaylara daha fazla sessiz kalamayan bir doktor 6 Eylül 2010 günü olan bitenlere isyan ederek Albay Dilek’in bütün marifetlerini hemşirelerin gözü önünde Albay’ın yüzüne karşı bir bir anlatmış, ancak albayın  arkasının ne denli güçlü olduğunu bildiğinden şikayet etmekten çekinmiştir.

Baştabip Albay’ın hastaneyi çiftliği gibi kullanması ve maddi menfaat temini için yaptığı onca işin yanında en dikkat çekici olay, albayın uyuşturucu kaçakçısı ve illegal örgüt mensubu Kızıltepeli Gökçen ailesi ile olan sıkı ve samimi ilişkisidir! Bu ilişkinin bilgi ve belgeleri medyada yer aldığında dahi bir çok personelini terörle mücadelede şehit vermiş olan TSK’dan ve Deniz Kuvvetlerinden hiçbir ses çıkmamış, konuyla ilgili herhangi bir soruşturma yapılmamış ve böyle bir olay hiç olmamış gibi davranılmıştır.

Basına yansıyan en ufak bir olayda süratle soruşturma başlatan Türk Silahlı Kuvvetleri nasıl oluyor da kanun dışı bunca olaya bulaşmış bir albay hakkında bunca bilgi ve belgeyi görmezden geliyor? Meslek hayatı şaibelerle dolu bu Albayı koruyan gizli el kim ya da kimler?  Bu konulara ayrıntılarıyla daha sonra cevap vereceğiz. Ama şimdilik bazı ipuçlarını vermekle yetinelim. Çok sık ve samimi olarak görüştüğü Emekli, Alevli ve Gümüşlü bir paşa mı, yoksa köpek sevgisiyle yanıp tutuşan muvazzaf bir amiral mi, ya da bütün bunların yanında eşinin muayenehanesinde muayene edip usulsüz bir şekilde askeri hastane imkanlarıyla ameliyat ettiği yasadışı örgüt mensuplarının derin bağlantılar mı?

Bildiklerimizi ve bize iletilenleri sizinle paylaşmaya devam edeceğiz!”
 
Dz.K.K.Bahriyeli Vatansever info@pasakeyfim.net

Askeriyenin içerisinde, orasını Peygamber ocağı kabul edip, helalına, haramına dikkat eden, vazifesini hakkıyla yapan kardeşlerime teşekkür ederim.

Dt. Abdülkerim Karaağaç

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum