Aslan DEĞİRMENCİ

Aslan DEĞİRMENCİ

Anadolu düşmeden hedeflerine ulaşamayacaklar!

Gazze'nin acısını muhalefet devşirme fırsatı olarak kullanacak kadar zavallılar, acizler. Dün şehit cenazeleri üzerinden nemalanan güruh bugün Gazze yaramız üzerinden psikolojik harp yürütüyor. Hitler gibi kardeşlerimizi Netanyahu yakarken, Neo-Con medyasında yer almak için çırpınıp, küresel emperyalizme topuk selamı çakıyorlar.

Beceremediler;

10 yılda 10 ayrı darbe girişimi ve sivil vesayet kalkışmasıyla Anadolu çocuklarının önünü kesemediler şimdi Neo-Conlar’dan medet umuyorlar. 28 Şubat darbesinde aktif rol alan Siyonistlere “Göreve hazırız. Yeni bir 28 Şubat bekliyoruz” mesajı veriyorlar.

Batı uygarlığı gibi çifte standartlı ve ikiyüzlüler.

Müslümanlar, zulüm mermileriyle, misket bombalarıyla hayata gözlerini kapatırken, sessiz kalıyor, konunun ucu dış politikamıza değdiğinde ulusal ve küresel vesayetin kontrolüne giriyorlar. Emperyalist vesayetin deşifresinde, yok edilmesinde cesur davranmak, meydan okumak varken tarafsızlıktan söz ediyorlar. Yazıklar olsun!

Sadece onlar mı? Ülkemizin, milletimizin ve medeniyetimizin dışarıdaki hasımları da fırsat kolluyor. Akbaba gibi ülkemizin üzerinde uçuşuyorlar. Suriye, Irak, Mısır ve Gazze gibi Türkiye’yi de yangın yerine çevirmek istiyorlar.

Biliyorlar ki; Anadolu düşmeden hedeflerine ulaşamayacaklar.

Biliyorlar ki; Sultan Fatih’in maharetini, Akşemseddin’in marifetini bu zamana taşımak isteyenler var oldukça sinsi planlarını tamamlayamayacaklar.

Biliyorlar ki; Bu toprağın desen desen bir birine sıkı sıkıya bağlı örgüsünü çözmeden, başarıya ulaşamayacaklar.

Biliyorlar ki; “Önce insan ve her zaman insanlık” diyerek yaşamayı ve yaşatmayı telkin eden kadim bir medeniyetin mensupları dimdik ayakta oldukça ömürlerini uzatamayacaklar.

Biz de biliyoruz ki; sınırlarınızla kardeşlerimizden bizi ayrı bırakmış olabilirsiniz ama insanlığımıza, merhametimize sınırlar çizemezsiniz.

Gitmediğimiz her yer, el uzatmadığımız her insan Batı uygarlığının “sömürü ve vahşet çukuruna” düşme riski altındayken bize tarafsızlığı dayatamazsınız. Selahattin-i Eyyubi’nin torunları olarak Filistin davasına sahip çıkmaya devam edeceğiz.

www.twitter.com/aslandegirmenci

degirmenciaslan@gmail.com

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.