Aslan DEĞİRMENCİ

Aslan DEĞİRMENCİ

Davutoğlu Hoca küresel mücadelede yalnız değil!

Kadim medeniyetimizin ihyası ve Yeniden Büyük Türkiye davasının öncü kadrosu açıklandı. Öncelikle hayırlı olsun!

Sivilleşme ve özgürleşme yolculuğu kaldığı yerden devam edecek...

Sayın Yalçın Akdoğan ve Sayın Numan Kurtulmuş'un yeni kabinede görev alması vesayetle mücadele etme kapasitesini artıracak, Çözüm Sürecini taçlandıracak, bölgesel ve küresel risklere karşı inisiyatif alınacağının göstergesidir. Ve kadim medeniyet değerlerimizin yeniden inşasında tarihsel sorumluluk üstlenileceğinin yoldaki işaretleridir.

Davutoğlu Hocanın gireceği küresel mücadelede, Anadolu insanı ile ortak hayat öyküsüne sahip, medeniyetin değerlerini sayan ve iyi bilen Akdoğan ve Kurtulmuş yalnız bırakmayacak, gücüne güç katacak, Yeniden Büyük Türkiye idealimize sahip çıkacaklardır.

Şimdi ne olacak?

Hemen herkesin sorduğu soru bu..

Cevap ise açık;

Bölgesel ve küresel bir aktör konumuna gelen Türkiye'nin büyük Anadolu yürüyüşüne ayrı bir anlam gelecek, millet iradesini gölgede bırakacak hiç bir uygulamaya müsamaha gösterilmeden, kanun devleti değil, gerçek bir hukuk devleti olma yoluna girilecektir.

Tapeci troll bir hesabı RT eden, çözüm sürecini baltalamak için mühendislik yapan, şantaj ve montajcılarla birlikte hareket eden savcılara dersi verilecek, yargı vesayetine darbe indirilecektir.

Yeni ve demokratik bir Anayasa hazırlanması öncelik kazanacak, toplumumuzun gücünü oluşturan ve geleceğimizi şekillendirecek sosyal projeler hayata geçirilecektir.

Türkiye’nin, yeni sistemin ve düzenin, kurucu ve belirleyici ülkeler arasında yer almasını sağlamak için ciddi bir mücadele verilecek. Türkiye’nin derin tarihini, uygarlık coğrafyasını ve son 10 yılda ürettiği siyasetten ve ekonomik istikrardan kaynaklanan birikimi çok-yönlü ve çok-boyutlu bir perspektif çerçevesinde değerlendirilerek onurlu bir yolculuğa imza atılacaktır.

 

www.twitter.com/aslandegirmenci

degirmenciaslan@gmail.com

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.