Aslan DEĞİRMENCİ

Aslan DEĞİRMENCİ

Gülen araya İngilizleri neden sokuyor?

Fethullah Gülen, Türkiye basını yerine yabancı medyaya demeç vermeye devam ediyor. Türkiye halkının beklediğicevaplar haliyle askıda kalıyor.

Dikkat edin “Gülen neden özellikle İngiltere medyasınıtercih ediyor?” diye sormuyorum. Çünkü bu soruya cevaparamaya kalksak çok söz söylememiz gerekiyor.

Ama bir gazeteci olarak “Neden Türkiye’den kendisine yapılan röportaj tekliflerini geri çeviriyor? sorusunusormaya hakkımız olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki kendi muhabirleri hemen her konuda Başbakan Erdoğan’a çokrahat sorular yöneltip, cevap almaya devam ediyor. Hoşlarına gitmeyen bir cevap aldıklarında da ‘demokratik’ haklarını kullanıp Başbakan Erdoğan’ı eleştirenhaberlere imza atabiliyor. Hatta bırakın eleştiriyi hakaret özgürlüklerini de sonuna kadar kullanıyorlar.

Ben bu köşemden Pensilvanya'da yaşayan Fethullah Gülen'e sesleniyorum. Çiftliğinin kapısını bizlere aralasın. Bir gazeteci heyeti oluşturalım. Bu heyet yola çıksın. Kamuoyunun ne kadar merak ettiğisoru varsa Fethullah Gülen’e yöneltsin. Cevap veremeyeceği soru yoksa bu teklife sahip çıksın. Madem Türkiye’ye gelmiyor, biz ona gidelim. Milletin haber alma özgürlüğünün önünü açsın.

Başbakan Erdoğan’a varsa cevabı İngiliz medyası üzerinden değil Türkiye medyası üzerinden versin.

Mitinglerde Başbakan Erdoğan nasıl Gülen’i halka şikayet ediyorsa, o da varsa şikayeti direk olarak bizler aracılığıyla millete ulaştırsın.

Araya İngilizleri sokmak niye?

Versin Başbakan Erdoğan’ın iddialarına cevap olsun sekiz sütuna manşet! Versin bizlerin sorularına cevap, ajanslarımız geçsin son dakika haber!

Saygı çerçevesinde talebimi yeniliyorum;

Önünüzde el pençe durmayacak gazeteciler sizden haber bekliyor.

Çoğunun ismi selam örgütünün listesinde yer alıyor.

Size soracakları çok soru var.

Hiçbirinin Türkiye'yi terör ülke ilan etmeye yönelik çalışmaların içerisinde olmadığını iyi biliyorsunuz…

Hemen hepsinin Neo-Con'ların eylem planına karşı Ortadoğu halklarının kardeşliği projesine yürekten sahip çıktığından da haberiniz var.

Yine heyetin içerisinde emperyalist saldırıları ve gerilimleri meşrulaştırmak için kalem sallayan tetikçilerin olmayacağı da ortada.

O zaman bu çağrımıza kulak tıkayamazsınız!

Tez zamanda cevap bekliyoruz.

www.twitter.com/aslandegirmenci

degirmenciaslan@gmail.com

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum