Aslan DEĞİRMENCİ

Aslan DEĞİRMENCİ

Kör yılan gibi zehir saçıyorlar

Kamplaşma, kutuplaşma, gerilim, kaos, kalkışma…

Son yıllarda en çok tartıştığımız kavramlar.

Tartıştıranlar ise hep aynı tayfa.

Ortak değerlerimize saldırıyor, sinir uçlarımıza dokunuyor, algı manipülasyonu yapıyor bir de zeytinyağı gibi üste çıkmak için acılar üzerinden rant devşiriyorlar.

Türlü maskeleri var.

Ansızın bukalemun gibi renk değiştiriyor, kör yılan gibi zehir saçıyorlar.

· Küresel sermaye ile kol kola millete operasyon çekerler, utanmadan “kapitalizme hayır” derler!

· “Emperyalizmin karşısındayız” derken, emperyalistlerin senaryolarında rol alıp illegal siyasete heveslenirler.

· “Anadolu kardeşliğinden söz eder, Anadolu kardeşliğini yeniden inşa etmek isteyenleri düşman ilan edip, tersten propaganda ile Siyonist projelere hizmet ederler.

 

· “Ne ABD, Ne AB; Tam Bağımsız Türkiye” sloganları atarlar, AB ve ABD’den fonlanarak ‘Büyük Türkiye ideali’ gerçekleşmesin diye takla atarlar.

· Anti-Emperyalist mücadeleye vurgu yaparlar, HAMAS, İhvan, ÖSO, Nahda'yı terörist ilan ederler, emperyalizmin şımarık çocuğu İsrail’i aklama yarışına girişirler.

· “Hizmet” deyip, hizmet edenleri, “devrim” sloganları atıp gerçek devrimcileri hedef tahtasına koyup, irademizi teslim almaya kalkışırlar.

· Dayatılan sınır ve çerçeveleri parçalamak için mücadele verenleri ayrılıkçı ilan ederler, her fırsatta ırkçı politikaları destekleyerek en büyük bölücülüğü yaparlar.

· Televizyon ekranlarında, gazete köşelerinde “Darbe mağduruyuz, darbelerden en çok biz çektik” diye ahkâm keserler, darbe planlarına göğüs gerenleri “diktatör”, planlayıcıları “kahraman” , destek verenleri “ilerici” gösterip, yeni bir vesayeti hazırlamak isterken deşifre olanları da “mağdur” olarak sunarlar.

· Hayır ve hasenattan söz ederler, ganimeti götürür, himmeti hortumlarlar. Gönüldaşların mazlumlara taşıdığı can suyunun bile önüne set çekerler.

· “Ulusalcıyız, Vatanperveriz” reklamı yaparlar, gizli işgal ordusu oluşturup, yerli oluşumları yok etmeye kalkışır, emperyalizme karşı bağımsızlık mücadelesi vermeye kalkanlardan hesap sormaya çalışırlar.

Tüm ülkeyi yasa boğan, millete elem ve ızdırap yaşatan facianın arkasına sığınır, sağladıkları ittifak cephesiyle kin ve nefret söylemleri geliştirip huzuru bozmaya kalkarlar. Yüzlerce işçi kardeşimiz hayatını kaybetmişken, 75 milyon yaralıyken, gelinlerin feryatları, anaların ağıtları, baba ve kardeşlerin gözyaşları yürekleri yakarken provokasyon yaparlar.

Bunları iyi tanıyın!

 

www.twitter.com/aslandegirmenci

degirmenciaslan@gmail.com

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum